طی حکمی از سوی مدیر جامعه‌الزهرا(س)؛

«سرپرست گروه علمی آموزشی تاریخ اسلام جامعه‌الزهرا(س)» منصوب شد

انتصاب 114

خانم شاکری از سوی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام به سمت «سرپرست گروه علمی آموزشی تاریخ اسلام» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام با صدور حکمی، خانم صدیقه شاکری حسین آباد را به سمت «سرپرست گروه علمی آموزشی تاریخ اسلام جامعه الزهرا علیهاالسلام» منصوب کرد.

در بخشی از این حکم آمده است: «با توجه به جایگاه ارجمند و تأثیرگذار گروه‌های علمی در تحقق اهداف بلند مجموعه جامعه الزهرا علیهاالسلام، امید است با توکل بر خدای متعال و استعانت از حضرت صدیقه طاهره علیهاالسلام و استفاده مدبرانه از تمامی ظرفیت‌های ارزشمند انسانی مجموعه و بهره‌گیری از اساتید متعهد و توانمند و متخصص و جذب طلاب مستعد و همکاری و تلاش در تدوین متون درسی مناسب در گسترش این رشته تخصصی با گرایش‌های مورد نیاز امروز جامعه اسلامی و تکمیل تلاش‌های ارزشمند مورخان گذشته و تعمیق دستاوردهای مهم این دانش، تحولی شایسته را رقم بزنید».

همچنین در این حکم، از خدمات ارزشمند حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا میرمعینی در مدت تصدی این مسئولیت قدردانی شد.