تمام مطالب

پیش‌دفاع از رساله «تحلیل و نقد مبانی انسان‌شناختی تاریخمندی قرآن با محوریت آرای دکتر سروش و نصرحامد ابوزید»

محبوبه قنادیان جلسه پیش دفاع از رساله علمی سطح چهار با موضوع «تحلیل و نقد مبانی انسان شناختی تاریخمندی قرآن با محوریت آرای دکتر سروش و نصرحامد ابوزید» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

مدیر جامعه‌الزهرا(س) تصریح کرد:

گرامیداشت چهل سالگی جامعه‌الزهرا(س) مربوط به بخش خاصی نیست/ همه برای پیشبرد اهداف دبیرخانه تلاش کنند

شورای معاونان دکتر برقعی گفت: دبیرخانه گرامیداشت چهلمین سال تأسیس جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها راه اندازی شده است، اما موضوع چهل سالگی مربوط به بخش خاصی نیست و همه مجموعه باید با شتاب بیشتر برای پیشبرد اهداف دبیرخانه تلاش کنند.

شهادت حضرت حمزه سیدالشهداء(ع) و رحلت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) تسلیت باد.

15 شوال شهادت حضرت حمزه شهادت سردار بزرگ، مجاهد مخلص و شجاع اسلام، عموی حضرت رسول اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم حضرت حمزه سیدالشهداء علیه‌السلام و رحلت محدث خبیر و نائب الإمام حضرت سیدالکریم، عبدالعظیم حسنی علیه‌السلام تسلیت باد.

دیدار اعضای دبیرخانه گرامیداشت چهلمین سال تأسیس جامعه الزهرا(س) با حجت‌الاسلام‌والمسلمین صدر حسینی

صدر حسینی اعضای دبیرخانه گرامیداشت چهلمین سال تأسیس جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حجت‌الاسلام‌والمسلمین صدر حسینی از نخستین اعضای هیئت مدیره جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها دیدار و گفتگو کردند.