تمام مطالب

استاد و پژوهشگر جامعه الزهرا(س) پاسخ داد:

قاعده «حریم حمی» چگونه به کمک تقویت کانون خانواده می‌آید؟

خانم سلطان محمدی نشست علمی «کاربست قاعده حریم حمی در حفاظت از کانون خانواده با تاکید بر عوامل برون خانوادگی» به صورت برخط در بخش حوزوی سی و یکمین نمایشگاه بین المللی قرآن کریم برگزار شد.

مدیر جامعه‌الزهرا(س) در گفتگو با خبرگزاری شبستان:

جامعه‌الزهرا(س) ظرفیت معرفی معینه‌ ائمه جماعات به مساجد را دارد

خانم برقعی گفتگو با شبستان برقعی با بیان اینکه جامعه‌الزهرا سلام‌الله‌علیها در گستره‌ متنوعی در مساجد فعالیت دارد، گفت: پیشنهاد حضور معینه امام جماعت در مسجد را مطرح کرده‌ایم تا بانوانی معرفی شوند و بتوانند در مسجد کار فرهنگی انجام دهند.

حضور مبلغان بین‌الملل در نشست های گفتمان دینی

مبلغان غیرایرانی جامعه الزهرا علیهاالسلام از ۱۸ تا ۲۱ فروردین ۱۴۰۳ با حضور در مدارس متوسطه شهرکرد، بروجن، فارسان، کیار، بن و سامان همچنین مقرهای دختران انقلاب استان چهارمحال و بختیاری در سلسله نشست‌های گفتمان دینی شرکت کردند.

جشنواره نوآوری‌های تبلیغی "جنات"

جشنواره جنات نهادهای عالی حوزوی با هدف ارتقاء سطح و جایگاه تبلیغ دینی، جشنواره نوآوری‌های تبلیغی را برگزار می‌کند. با همکاری مبلغان ارجمند، فعالیتهای تبلیغی موثر، شناسائی و حمایت شده و ضمن بررسی علمی و استخراج یا تدوین الگو برای فعالیت‌ها، زمینه توسعه میدانی آنها فراهم می‌شود.