تمام مطالب

تجلیل از سه دانش‌آموخته جامعه الزهرا(س) در آیین اختتامیه بیست و پنجمین همایش کتاب سال حوزه

کتاب سال حوزه در آیین اختتامیه بیست و پنجمین همایش کتاب سال حوزه، خانم صدیقه محمدی در بخش «کتاب» و خانم‌ها نرجس السادات محسنی و سیده معصومه تقوی در بخش «پایان نامه» مورد تجلیل قرار گرفتند.

ایام مبارک دهه فجر بر همه مردم مسلمان ایران و آزادگان جهان مبارک باد!

637476812378171479fajr_arya252 در آغاز ایام‌الله دهه فجر و بهاری دیگر از انقلاب شکوهمند ایران اسلامی، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و امام شهدا، فجر پیروزی انقلاب اسلامی را به محضر رهبر فرزانه انقلاب و مردم شریف و همیشه درصحنه میهن عزیزمان تبریک و شادباش عرض می‌نمایم و از خدای سبحان توفیق احیای همیشگی و پاسداشت ارزش‌های انقلاب اسلامی را مسئلت داریم. ایام مبارک دهه فجر بر همه مردم مسلمان ایران و آزادگان جهان مبارک باد!

کارگاه تخصصی مهارت‌افزایی «نگارش مداخل دانشنامه‌ای»

کارگاه مهارت افزایی نگارش مدخل دانشنامه ای1 دفتر دانشنامه زن مسلمان پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا(سلام الله علیها) برگزار می کند. کارگاه تخصصی مهارت‌افزایی «نگارش مداخل دانشنامه‌ای» استاد: حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر اکبر روستایی (استادیار دانشگاه باقرالعلوم(علیه السلام) . معاون پژوهش موسسه تحقیقاتی حضرت ولی عصر(عج الله تعالی فرجه الشریف)) تاریخ: شنبه۱۴۰۲/۱۱/۱۴ ساعت ۸_۱۴ مکان: قم، بلوار بوعلی، جامعه الزهراسلام الله علیها ساختمان پژوهشگاه مطالعات اسلامی، طبقه سوم، سالن جلسات برای شرکت‌کنندگان، گواهی شرکت در کارگاه صادر می شود.

حضور تاثیرگذار مبلغان بین الملل در اعتکاف

اعتکاف معاون تبلیغ و امور فرهنگی از اعزام چهار نفر از مبلغان بین‌الملل جهت اجرای برنامه و حضور در جمع معتکفین از چهارم تا هفتم بهمن ماه به استان‌های یزد، چهارمحال و بختیاری و خوزستان خبر داد.