آغاز چهارمین گردهمایی منطقه ای دانش آموختگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها

خانم برقعی گردهمایی تایلند

چهارمین گردهمایی منطقه ای دانش آموختگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با حضور فارغ التحصیلان برمه، سری لانکا و تایلند در مدرسه علمیه بانکوک در دو نوبت صبح و عصر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، چهارمین گردهمایی منطقه ای دانش آموختگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها  با حضور فارغ التحصیلان برمه، سری لانکا، تایلند در مدرسه علمیه بانکوک شروع به کار کرد.

این گردهمایی در نوبت صبح با خیر مقدم سرکار خانم خدیجه محمدقاسمی، رئیس اداره دانش آموختگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها آغاز شد.

در ادامه، سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برای دانش آموختگان به سخنرانی پرداخت.

خانم مریم اسماعیلی استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از دیگر سخنرانان این مراسم بود.

این مراسم با نماز ظهر و عصر، صرف ناهار و قرائت دعای وحدت در نوبت صبح به کار خود پایان داد.

در نوبت بعدازظهر، کمیسیون‌هایی راه اندازی شد و فعالیت‌های دانش آموختگان، بیان ظرفیت‌ها، هم اندیشی، هم افزایی و بیان راه حل مشکلات مورد بررسی قرار گرفت.

خانم صدیقه شاکری معاون پژوهش، خانم معصومه شریفی معاون تبلیغ و امور فرهنگی و خانم افتخار یوسفی معاون آموزش و تربیت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از طریق ویدئوکنفرانس در این گردهمایی شرکت کردند و به بیان ظرفیت‌ها و امکانات جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در معاونت‌ها پرداختند.

گفتگوی خصوصی و صمیمی  با سرکار خانم برقعی، اهدای کتیبه صلوات، یادبود جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، تربت امام حسین علیه السلام و گرفتن عکس یادبود با مدیر و هیئت همراه از دیگر برنامه‌های نشست در نوبت عصر بود.

ادامه این گردهمایی با حضور دانش آموختگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در بانگیل اندونزی برگزار خواهد شد.