به گزارش روابط عمومی و بینالملل، خانم سیده فاطمه رسولی موسوی روز شنبه در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: به بركت پیروزی انقلاب شكوهمند اسلامی ایران و استقبال بانوان غیرایرانی برای تحصیل علوم اسلامی، آموزش این بانوان از سال1364 هجری شمسی در جامعهالزهرا علیهاالسلام، به صورت رسمی آغاز شد و نخستین شرکتکنندگان از كشورهای لبنان، سوریه، پاكستان، فرانسه، هند، عراق و افغانستان در این مؤسسه مشغول به تحصیل شدند.
مدیر مرکز بینالمللی آموزش زبان فارسی تصریح کرد: در اثر پیشرفت قابل توجه برنامهها و استقبال گسترده بانوان غیرایرانی در مهرماه 1366 و همزمان با سالروز بعثت رسول مکرّم اسلام صلّیاللهعلیهوآلهوسلم، بخش خواهران غیرایرانی جامعهالزهرا علیهاالسلام به صورت رسمی افتتاح شد.
وی اظهار داشت: هماکنون مرکز بینالمللی آموزش زبان فارسی جامعهالزهرا علیهاالسلام با بیش از سه دهه فعالیت آموزشی در راستای تدریس، تحقیق و خدمات آموزشی زبان، مشغول خدمترسانی به علاقهمندان زبان فارسی برای تحصیل در رشتههای علوم انسانی و معارف اسلامی است.
تحصیل بیش از 7 هزار زبانآموز از بیش از 90 ملّیت جهان در مرکز بین المللی آموزش زبان فارسی
رسولی موسوی افزود: با عنایات ویژه خداوند متعال و توجّهات حضرت ولیعصر عجّلاللهتعالیفرجهالشریف، 7 هزار و 500 زبانآموز از بیش از 90 ملّیت جهان در مرکز بینالمللی آموزش زبان فارسی جامعهالزهرا علیهاالسلام آموزش دیدند و اکنون بسیاری از آنها در کشورهای خود به فعالیتهای فرهنگی و آموزشی و پژوهشی اشتغال دارند.
وی با بیان اینکه مدّت آموزش زبان فارسی به تناسب ملیتهای شرکتکننده 6 تا 9 ماه تحصیلی است، گفت: کلاسهای آموزشی بر اساس چهار مهارت اصلی شنیدن، گفتن، خواندن و نوشتن برنامهریزی میشود و زبانآموزان پس از گذراندن 34 واحد درسی در تمامی مهارتهای زبانی توانمندیهای لازم را پیدا کرده و میتوانند مطالب را درک کنند، بخوانند، بنویسند و در تکلم و بیان مطالب مهارت داشته باشند.
تألیف دوره 6 جلدی آموزش زبان فارسی
مدیر مرکز بینالمللی آموزش زبان فارسی جامعهالزهرا علیهاالسلام در ادامه با اشاره به امکانات و فعالیتهای این مرکز، به تولیدات علمی آموزشی مرکز اشاره کرد و گفت: تألیف دوره 6 جلدی آموزش زبان فارسی به همراه نرمافزار صوتی و مجموعه جدید این کتاب (سری 2)، دو جلد کتاب آموزش زبان فارسی در سطح مقدّماتی به همراه نرمافزار صوتی، دو جلد کتاب کار «چگونه بگوییم و بنویسیم» و همچنین خودآموز زبان فارسی برای عربزبانان به همراه نرمافزار صوتی از جمله تولیدات علمی این مرکز است.
رسولی بیان داشت: فیلم کمک آموزشی با عنوان «پشتیبان ۱و۲» از دیگر دستاوردهای این مرکز است که در راستای تسهیل، تقویت و تثبیت آموزش زبانآموزان غیرایرانی تدوین و تولید شده است.
وی گفت: این فیلمهای کمک آموزشی برای سطح مقدماتی آماده شده و با استفاده از شیوههای بهروز و با سیر منطقی «آسان به مشکل» نقش مؤثری را در سرعت دادن به یادگیری بهتر زبان فارسی ایفا میکند.
مدیر مرکز بینالمللی آموزش زبان فارسی جامعهالزهرا علیهاالسلام افزود: کتابخانه مرکز بینالمللی آموزش زبان فارسی با بیش از 4 هزار و 500 جلد کتاب، فضای مناسبی را برای ارتقای سطح زبانی زبانآموزان زبان فارسی مهیا کرده است.
رسولی ادامه داد: واحد سمعی بصری این مرکز با داشتن بیش از هزار فیلم، نوار، سیدی صوتی و تصویری آموزشی و کمک آموزشی، شرایط مناسبی را برای زبانآموزی زبانآموزان فراهم کرده است.
وی یادآور شد: با توجه به تأثیر مثبت آموزش به صورت سمعی بصری، اتاقی با تجهیزات مناسب و لازم آماده شده كه از سطح مقدماتی تا پیشرفته (با كاربردهای آموزشی گوناگون) قابل استفاده آموزشی برای زبانآموزان است.
صدور مدرک رسمی ویژه زبانآموزان مرکز
مدیر مرکز بینالمللی آموزش زبان فارسی در ادامه به صدور مدرک در این مرکز اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به سوابق، نوع فعالیتها، امکانات آموزشی، روشها و شیوههای تدریس با استفاده از تکنولوژیهای روز در این مرکز، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سال 1395 مجوز رسمی صدور مدرک مورد تأیید این وزارت را به این مرکز اعطا کرد.
رسولی تصریح کرد: این مدرک مورد تأیید همه نهادهای بینالمللی از جمله دانشگاهها، مؤسسات و مراکز مرتبط است و زبانآموزان میتوانند در کشورهای خود از این مدرک بهره برداری کنند.
نظرات