طلبه سطح سه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تصریح کرد:

از پرستاری تا طلبگی

378639098-parsnaz-com

طلبه سطح سه تفسیر و علوم قرآن که فارغ التحصیل رشته پرستاری است، با بیان اینکه شغل پرستاری را حرفه ای مقدس می‌دانم، گفت: خدمت کردن به مردم راه میانبری برای عبودیت و قرار گرفتن در مسیر سلوک است. ‌

به گزارش روابط عمومی، پنجم جمادی الاول سالروز ولادت عقیله بنی هاشم، حضرت زینب سلام‌الله‌علیها است، سالروز بانویی که با صبر و شکیبایی و مقاومت در برابر مصائب مقاومت کرد و با توجه به اینکه این بانوی والامقام پس از واقعه عاشورا از بانوان و کودکان کاروان اسرا پرستاری می‌کردند، روز ولادت این بانوی باکرامت به عنوان «روز پرستار» نامگذاری شده است. 

بر همین اساس، خانم معصومه تواضعی طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها که سال 1378 از دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در رشته پرستاری فارغ التحصیل شده است، عنوان کرد: به رشته پرستاری علاقه داشتم و دارم، چند سالی در بیمارستان سوانح سوختگی و بیمارستان بهشتی اصفهان کار کردم، اما بعد از ازدواج در قم ساکن شدیم.

این طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: پس از به دنیا آمدن فرزندانم به دلیل زندگی در قم و دور از خانواده، علیرغم علاقه‌ام به حرفه پرستاری، کار بیرون از منزل را رها کردم و به امر فرزندپروری پرداختم. به سپردن کودک به مهدکودک‌ها زیر سن ۴سال هم اعتقادی ندارم، لذا فقط به حرفه شریف مادری پرداختم.

وی خاطرنشان کرد: سال ۹۰ و بعد از اینکه فرزند سومم ۴ساله شد، با قبولی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها سطح ۲ را شروع کردم و بعد از ۳ سال و در پی توصیه اکید رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی برای افزایش جمعیت به مدت چهار سال از تحصیل حضوری انصراف دادم و با چهارسالگی فرزند چهارم به ادامه تحصیل حضوری مشغول شدم.

تواضعی که هم اکنون از ممتازان سال سوم سطح ۳ رشته تفسیر و علوم قران است، تصریح کرد: همین جا توصیه ام به دوستان و همه افرادی که مشغول تحصیل هستند، این است که تشکیل خانواده و فرزندآوری را به خاطر تحصیل عقب نیندازید، چرا که برای تحصیل هیچگاه دیر نیست، اما تشکیل خانواده و به ویژه فرزندآوری زمان محدودی دارد.

وی با اشاره به روایتی از پیامبر اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله که «العِلمُ عِلمانِ: عِلمُ الأديانِ، و عِلمُ الأبدانِ؛ علم بر دو قسم است: علم اديان و علم ابدان»، بیان داشت: به لطف خدا علم ابدان را در دانشگاه فرا گرفتم و برای شناخت اصول دین و ارزش‌ها و وظایف زن مسلمان پای به حوزه نهادم.

شغل پرستاری را حرفه‌ای مقدس می‌دانم

این طلبه سطح سه تفسیر و علوم قرآن افزود: یادگیری مسائل جدید در حوزه دین به ویژه قرآن کریم هر روز مرا به وجد می‌آورد و تنفس در فضای نورانی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و همنشینی با دوستان اهل علم و ان‌شاء‌الله عمل هم بسیار مغتنم است.

وی تصریح کرد: شغل پرستاری را حرفه‌ای مقدس می‌دانم، به این دلیل که از پیامبر اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله روایت است که «خیرالناس انفعهم للناس؛ بهترین مردم کسی است که نفع رسانی اش به مردم بیشتر باشد»؛ خدمت کردن به مردم راه میانبری برای عبودیت و قرار گرفتن در مسیر سلوک است. به اعتقاد من بیماران از محتاج‌ترین افراد به کمک و خدمت هستند، چرا که فردی که تن سالمی دارد، اگر مشکل دیگری داشته باشد آن را مدیریت می‌کند ولی کسی که بیمار است از نعمت بزرگی محروم می‌شود. 

پرستاری روحیه شکرگزاری و تحمل را تقویت می‌کند

تواضعی ادامه داد: پرستاری روحیه شکرگزاری و تحمل را در پرستاران تقویت می‌کند، دیدن رنج‌های دیگران، تحمل مشکلات و رنج‌ها را آسان می‌کند؛ به قول استاد پناهیان، زندگی در واقع، مدیریت رنج‌هاست و هر کس به جهتی و عنوانی در رنج است. البته همه این برکات منوط به این است که پرستار بتواند بین کار خود و رعایت حدود الهی جمع ببندد.

وی تأکید کرد: در واقع حرفه پرستاری، زمانی راه میانبر برای عبودیت و قرار گرفتن در مسیر سلوک است که همراه با رعایت حدود الهی باشد که به تجربه ثابت شد که سخت است ولی محال نیست. قوانین الهی در ارتباط با همکاران و بیماران غیرهمجنس، قوانین الهی در پوشش وگفتار و سایر حقوق اجتماعی مثل عدالت، انصاف، امانت داری و غیره از جمله این موارد است.

طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها بیان داشت: علاقه من به دروس حوزوی به زمان حضورم در دانشگاه علوم پزشکی برمی‌گردد؛ انصافا دانشگاه علوم پزشکی اصفهان در آن سالها، نقش حوزه دانشگاه‌ها را داشت و فضای فرهنگی بسیار خوبی بر آنجا حاکم بود؛ مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و امور فرهنگی معاونت فرهنگی دانشگاه، فعالیت‌های زیادی برای ارتقای دانش دینی، فرهنگی و سیاسی دانشجویان داشتند.

وی افزود: چند نفر از اساتیدی را که هنوز هم در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از محضرشان بهرمند می‌شوم، آن سال‌ها به عنوان مبلغ به دانشگاه و یا خوابگاه ما می‌آمدند، همان سال‌ها با بقیه دوستان دانشجو، طرح مطالعاتی کتب شهید مطهری را آغاز کردیم. 

تواضعی ادامه داد: بعدها از جلسات شرح تفسیر المیزان استاد اصغر طاهرزاده به صورت حضوری وغیرحضوری بهرمند بودیم، اما اینها من را راضی نمی‌کرد، تا وقتی فرصت برای حضور در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها پیش آمد و به لطف خداوند متعال در این مسیر قرار گرفتم.

طلبه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اظهار داشت: تحصیل در حوزه و به ویژه ادامه آن در رشته تفسیر و علوم قرآن مانند رفتن و بهرمند شدن از سرچشمه است، هم اکنون هم چشم انداز پیش روی من، تلاش برای ملحق شدن به جمع پژوهشگران حوزه علوم دینی است.

 منتشر شده در خبرگزاری شبستان 

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری:

نظرات

نظری هنوز ارسال نشده است

ارسال نظر

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

  • نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
  • دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
  • صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
  • کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۴۵