فراخوان یازدهمین دوره جشنواره بانو امین(ره) اعلام شد

جشنواره بانو امین

معاونت پژوهش جامعه الزهرا علیهاالسلام در اطلاعیه ای یازدهمین دوره جشنواره پژوهشی بانو امین(ره) را فراخوان داد.

اساتید، پژوهشگران و طلاب تحصیلات تکمیلی، تحصیلات عمومی، مرکز آموزش مجازی و غیرحضوری، نخبگان و استعدادهای برتر می توانند مقالات و پایان نامه های خود را برای شرکت در یازدهمین جشنواره بانو امین (ره) ارسال کنند.

شرایط آثار بدین شرح اعلام شده است:
۱. پایان نامه های دفاع شده سطح سه طلاب جامعه الزهرا سلام الله علیها (سال ۱۴۰۳-۱۴۰۲)؛
۲ . مقالات چاپ نشده اساتید، پژوهشگران، طلاب و کارمندن در تمامی سطوح در یک سال اخیر(۱۴۰۲)؛
,۳ مقالات چاپ شده داخلی و تخصصی(از سال ۱۴۰۰ به بعد).

همچنین بخش ویژه جشنواره امسال به «یادداشت علمی و آثار گروهی» با محوریت:دو موضوع «زن و خانواده» و «جهش تولید با مشارکت مردم»( شعار سال) اختصتص یافته است.

علاقه مندان می توانند برای شرکت در این جشنواره پژوهشی تا تاریخ ۳۱ تیرماه با مراجعه به نشانی http://forms.jz.ac.ir/f_۴۳ اثر خود را برای ارزیابی ارسال کنند و برای کسب اطلاعات بیشتر در ساعات اداری با شماره ۰۲۵۳۲۱۱۲۱۸۶ تماس بگیرند.