اداره کل امور تربیتی جامعه‌الزهرا(س) برگزار می‌کند:

برگزاری هفتمین مسابقه طرح مطالعاتی ویژه اساتید، طلاب و کارمندان

photo_2024-05-11_08-12-05

هفتمین مسابقه طرح مطالعاتی ویژه اساتید، طلاب و کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از سوی اداره کل امور تربیتی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، هفتمین مسابقه طرح مطالعاتی ویژه اساتید، طلاب و کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از سوی اداره کل امور تربیتی این مؤسسه علمی حوزوی برگزار می‌شود.

سؤالات طرح‌ مطالعاتی در تاریخ ۱۵ خرداد در صفحه آیدی اداره کل امور تربیتی به نشانی @tarbiatejz بارگذاری می‌شود.

شرکت کنندگان می‌توانند از تاریخ ۲۰ اردیبهشت تا ۳۱ خرداد با مراجعه به آیدی اداره کل امور تربیتی در این مسابقه شرکت کرده و از جوایز آن بهره مند شوند.

در این مسابقه، کتاب «راهکارهای تقویت انگیزه و نشاط » ویژه طلاب، کتاب «نقش پدر در تربیت دینی فرزندان» ویژه اساتید و کارکنان آقا و کتاب «نقش مادر در عفت دختران» ویژه اساتید و کارکنان بانو در نظر گرفته شده است.

کتاب «راهکارهای تقویت انگیزه و نشاط» ویژه طلاب

کتاب «نقش پدر در تربیت دینی فرزندان» ویژه اساتید و کارکنان آقا