نخستین جلسه هسته مرکزی انجمن قرآن و حدیث جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد

جلسه انجمن یاوران ثقلین

انجمن «یاوران ثقلین» متشکل از اساتید، طلاب و فعالان قرآن و حدیثی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها راه اندازی شد.

به گزارش روابط عمومی، نخستین جلسه انجمن قرآن و حدیث جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با عنوان «یاوران ثقلین» فعالیت خود را به صورت رسمی آغاز کرد.
انجمن «یاوران ثقلین« متشکل از اساتید، طلاب و فعالان قرآن و حدیثی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها است که با حمایت‌های اداره تشکل‌ها و نظارت اداره قرآن و حدیث، تشکیل شده است.
نخستین جلسه هسته مرکزی انجمن با حضور فعالان ایرانی و بین الملل در محل اداره قرآن و حدیث معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار شد.
این انجمن با هدف ترغیب طلاب به ارتقای توانمندی در حیطه قرآن و حدیث و برنامه ریزی و اجرای کلاس‌های عمومی و تخصصی در موضوعات روخوانی و روانخوانی، تجوید، حفظ، صوت و لحن، تفسیر و مفاهیم، حدیث شناسی .... و همچنین دوره‌های تربیت مربی‌های قرآنی و حدیثی، مسابقات، سیرهای مطالعاتی و غیره راه اندازی شده است.
علاقه مندان جهت عضویت در انجمن یاوران ثقلین می‌توانند با شناسه کاربری @quraanvaahlbiat در پیام رسان ایتا در ارتباط باشند.