دیدار مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با گروه بانوان مجلس العلمای اندونزی

مجلس العلما 2

خانم برقعی در حاشیه حضور در اندونزی با بانوان مجلس العلما دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی، خانم سیده زهره برقعی و هیئت همراه در حاشیه برگزاری چهارمین گردهمایی دانش آموختگان بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در جنوب شرقی آسیا، با بانوان مجلس العلما در اندونزی دیدار و گفتگو کردند.

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ضمن معرفی فعالیت‌های بخش‌های مختلف جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، بیان داشت: تربیت بانوان در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برای ما مهم است و این وجه اشتراک ما و مجلس العلما است.

برقعی یادآور شد: در سال‌های جنگ تحمیلی و دوران دفاع مقدس، حضرت امام خمینی فرمان تأسیس جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها را صادر فرمودند و این مجموعه زیر نظر رهبر کبیر انقلاب فعالیت می کرد و بعد از حضرت امام، رهبر معظم انقلاب مدظله‌العالی، این حمایت‌ها را ادامه دادند.

وی با اشاره به اهمیت جایگاه بانوان در خانواده و اجتماع، تصریح کرد: از آنجا که خانواده سالم باعث اجتماع سالم می‌شود، نقش بانوان به عنوان همسر و مادر در کانون خانواده از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

مجلس العلما