استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تصریح کرد:

در طول تاریخ، همواره شاهد رزم حق و باطل بوده‌ایم / لزوم دشمن شناسی

photo_2024-09-30_12-40-17

خانم اسماعیلی با اشاره به لزوم دشمن شناسی، گفت: در طول تاریخ، همواره شاهد رزم حق و باطل بوده‌ایم تا اینکه کربلا نقطه عطف تاریخ شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم مریم اسماعیلی در حاشیه بازدید از معهد اسلامی یاپی در جمع دختران نوجوان این معهد، درباره جبهه حق و باطل سخن گفت و اظهار داشت: در طول تاریخ، همواره شاهد رزم حق و باطل بوده‌ایم تا اینکه کربلا نقطه عطف تاریخ شد.

استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تصریح کرد: ما با نگاهی به کربلا باید جایگاه خود را در ادامه مسیر پیدا کنیم تا بتوانیم در تمدن سازی اسلامی تأثیرگذار باشیم.

اسماعیلی تأکید کرد: برای رسیدن به این مقصود باید به معنویت و توسل توجه داشت و در عین حال دشمن شناسی سرلوحه کارهای ما باشد، زیرا دشمن شناسی باعث می‌شود مقاومت ما در ادامه مسیر ارتقا یابد.

در ادامه، خانم خدیجه محمدقاسمی بیاناتی در خصوص اهمیت توسل به اهل‌بیت علیهم‌السلام به ویژه امام حسین علیه السلام و تلاش برای  زمینه سازی ظهور بیان کرد.

در حاشیه این بازدید، مسابقه‌ ای از صحبت‌های ایشان برگزار و هدایایی با نقش مسجد مقدس جمکران به رسم یادبود   تقدیم شد.