شهادت حضرت حمزه سیدالشهداء(ع) و رحلت حضرت عبدالعظیم حسنی(ع) تسلیت باد.

15 شوال شهادت حضرت حمزه

پانزدهم شوال، سالروز شهادت سردار بزرگ، مجاهد مخلص و شجاع اسلام، عموی حضرت رسول اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم حضرت حمزه سیدالشهداء علیه‌السلام و رحلت محدث خبیر و نائب الإمام حضرت سیدالکریم، عبدالعظیم حسنی علیه‌السلام تسلیت باد.

حضرت حمزه شفیع در روز قیامت

رسول خدا صلّی‌الله‌علیه‌وآله درباره حضرت حمزه فرمودند: «اما انّ حمزه عمّی یُنَحّی جهنّم مِن مُحِبِّیه؛ همانا در قیامت عمویم حمزه جهنم را از دوستدارانش دور خواهد کرد» (تفسیر امام حسن عسکری، ص۱۷۶، چاپ ۱۳۱۴).

سالروز جنگ احد و شهادت مظلومانه حضرت حمزه سيدالشهداء علیه‌السلام تسلیت.

پاداش زیارت حضرت عبدالعظیم حسنی علیه‌السلام

امام هادی علیه‌السلام به مردی از اهالی ری فرمودند: "من زارَ عَبدالعَظیمِ الحَسَنی(ع) بِرِی کَمَن زارَ الحُسَین(ع) بِکَربَلا؛ اگر قبر عبدالعظیم را در شهر ری زیارت کنید چنان است که گویی امام حسین علیه‌السلام را در کربلا زیارت کرده‌اید" (مستدرک الوسائل، ج 3، ص 616).

وفات سید الکریم، حضرت عبدالعظیم حسنی علیه‌السلام تسلیت باد.