تمام مطالب

برگزاری نشست علمی «شناخت حضرت مهدی علیه‌السلام با تاکید بر کارکردهای مهدویت در منابع شیعی»

نشست تخصصی شناخت حضرت مهدی نشست علمی «شناخت حضرت مهدی علیه‌السلام با تاکید بر کارکردهای مهدویت در منابع شیعی» با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین محمودی به صورت حضوری و مجازی در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

فرا رسیدن شهادت حضرت فاطمه(سلام الله علیها) بر همه مسلمانان تسلیت باد

شهادت+حضرت+زهرا(س) ای کوثر خدا،‌ ای دختر رسول،‌ ای اُنس مهرباناین دل رمیده ما را دیگر چه کسی انیس و مونس باشد؟ یک بار دیگر آسمان گرفت و خنجر تبار قابیل خورشیدی دیگر راکه در ابتدای طلوع خود بود، بر سجاده خون از پای انداخت شهادت حضرت فاطمه (س) تسلیت باد

کارگاه آشنایی با آیین دادرسی کیفری

424e6b59-7bdf-41ba-824b-70b793d7255f پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعة الزهراء (سلام الله علیها)؛ پژوهشکده فقه و مبانی حقوق؛ گروه فقه و حقوق با موضوع «کارگاه آشنایی با آیین دادرسی کیفری» برگزار شد.

از سوی آموزشگاه تخصصی قرآن هدی صورت می پذیرد؛

ثبت نام طرح حفظ تخصصی انوارالهدی

حفظ تخصصی آموزشگاه تخصصی قرآن هدی آموزشگاه تخصصی قرآن هدی طرح حفظ تخصصی انوارالهدی را ویژه خواهران بالای 14 سال برگزار می کند.

خانم برقعی مطرح کرد؛

آمادگی جامعه الزهرا برای گسترش ارتباطات فرهنگی و آموزشی با مراکز علمی هند

دیدار رایزن فرهنگی هند با مدیر جامعه الزهرا مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در دیدار با رایزن فرهنگی هند از آمادگی این موسسه علمی برای تعاملات فرهنگی، آموزش زبان فارسی و فعالیت های تبلیغی در حوزه زنان و خانواده با مراکز علمی و فرهنگی هند خبر داد.