تمام مطالب

نشست صمیمی مدیر کل امور تبلیغ با طلاب کانون استان خراسان رضوی

نشست مدیرکل تبلیغ با کانون خراسان رضوی مدیر کل امور تبلیغ در جلسه ای با اعصای کانون طلاب استان خراسان رضوی در مشهد ضمن تبیین ضرورت فعالیت های تبلیغی برای بانوان طلبه، از برنامه های آموزشی و حمایتی جامعه الزهرا علیهاالسلام برای طلاب عضو کانون ها خبر داد.

سردار آسماني

وصیت نامه حاج قاسم سلیمانی 24 حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: «خداوند ان‌شاءاللّه درجاتش را عالی کند. خداوند ما را به اینها ملحق کند ان‌شاءاللّه؛ ما را قدردان اینها قرار بدهد و توجّه او و دعای او و شفاعت او را ان‌شاءاللّه نصیب ما کند، همچنانی که در دنیا با هم خیلی خوب بودیم، خیلی رفیق بودیم، خدای متعال کاری کند که در قیامت هم همین جور باشد، خیلی خوب باشیم، خیلی خوب باشد با ما، خیلی رفیق باشد با ما؛ ان‌شاءاللّه.» ۱۴۰۱/۱۰/۱۱

ديدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان به روايت تصاوير

رهبر انقلاب زن در خانواده یک وقت در نقش همسری ظاهر میشود، یک وقت در نقش مادری ظاهر میشود؛ هر کدام یک خصوصیّتی دارند. در نقش همسری، زن در درجه‌ی اوّل مظهرِ آرامش است...در مورد مادریِ نقش زن، نقش حقّ حیات است...مادرها مایه‌ی انتقال عناصر هویّت ملّی‌اند...افشاننده‌ی بذر ایمان در دلها؛ مادرها هستند که فرزند را مؤمن بار می‌آورند. حالا این دو نقش، نقش مهمّی است؛ من بارها گفته‌ام، عقیده‌ام هم همین است، که مهم‌ترین و اصلی‌ترین وظایف زن هم اینها است.

معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

میزگرد علمی «واکاوی مسئله حجاب و عفاف در فقه و قانون»

میزگرد واکاوی حجاب و عفاف میزگرد علمی «واکاوی مسئله حجاب و عفاف در فقه و قانون» با حضور بانو مجتهده گل گیری، حجت الاسلام و المسلمین دکتر سعید داوودی و دکتر حسینعلی بای در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

رهبر انقلاب در دیدار صدها تن از زنان فرهیخته و فعال کشور:

کسانی که حجاب ضعیف دارند هم دختران خود ما هستند؛ نباید آنها را متهم کرد/ در قضایای اخیر خود زن‌ها در مقابل فراخوان کشف حجاب ایستادند و در دهان آنها زدند

رهبر معظم انقلاب در آستانه ایام سالروز ولادت حضرت زهرا سلام‌الله‌علیها، جمعی از بانوان فرهیخته، مادران برگزیده و فعالان عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی و علمی با حضرت آیت‌الله خامنه‌ای مدظله العالی دیدار کردند.

• کدپستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۵۱
  • پیام: ۵۰۰۰۱۷۱۷۱۸۱۸۱۹