تمام مطالب

بيانات رهبر فرزانه انقلاب در ديدار مردم قم به مناسبت سالگرد قيام 19 دي

19  دي چرا میگوییم نوزدهم دی قم یک حادثه‌ی تحوّل‌آفرینِ تاریخی است؟ چون شروع و سرآغاز یک جهاد بزرگ است. از اینجا یک جهاد بزرگی در سراسر کشور آغاز شد که هدف این جهاد هم این بود که ایران عزیز را از هاضمه‌ی غرب بیرون بکشد؛ ایران را که زیر دست و پای فرهنگ مُعوج و غلط غربی و زیر تسلّط سیاسی و نظامی غربی له شده بود، بیرون بکشد، مستقلّش کند، هویّت تاریخی ایران را احیا کند.

به همت مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه‌های علمیه؛

دومین جشنواره «پاسخ برتر» برگزار می‌شود

جشنواره پاسخ برتر مرکز مطالعات و پاسخگویی به شبهات حوزه‌های علمیه برای دومین سال پیاپی، جشنواره «پاسخ برتر» را برگزار می‌کند.

اجتماع پرشور مردم قم به ویژه بانوان و خانواده جامعه‌الزهرا(س) در حمایت از مقام عظمای ولایت

اجتماع مردم در حمایت از مقام عظمای ولایت5 اجتماع پرشور مردم قم به ویژه بانوان و خانواده بزرگ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در حمایت از مرجعیت و مقام عظمای ولایت برگزار شد.

محکومیت اهانت نشریه فرانسوی به رهبر انقلاب از سوی مرکز مدیریت حوزه‌های خواهران و جامعه‌الزهرا(س)

photo_2023-01-08_10-59-48 مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه خواهران و جامعه‌الزهرا(س) در پیامی مشترک اهانت نشریه موهن فرانسوی شارلی ابدو به مرجعیت دینی و سیاسی جهان اسلام و همچنین علما و روحانیت را محکوم کردند.

• کدپستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۵۱
  • پیام: ۵۰۰۰۱۷۱۷۱۸۱۸۱۹