حضور در انتخابات لازمه اعتقاد راسخ به نظام اسلامی و التزام عملی به امر ولی است
***
مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در بیانیه ای، حضور در انتخابات را لازمه اعتقاد راسخ به نظام اسلامی و التزام عملی به امر ولی و شناخت اصلح و رأی به او را مهمترین وظیفه ملی و مذهبی دانست که اقتدار حاکمیت دینی را فراهم میآورد.
به گزارش روابط عمومی، متن بیانیه انتخاباتی سرکار خانم سیده زهره برقعی بدین شرح است:
«بسم الله الرحمن الرحیم
جامعه الزهرا علیهاالسلام بزرگترین حوزه علمیه خواهران جهان تشیع، بار دیگر بر عهد و پیمان خود با انقلاب و نظام اسلامی تاکید میکند و با پیروی از مقام معظم رهبری مدظله العالی که فرمودند: «شورای نگهبان در حرف و اقدام و كار خودش، امین و مؤتمن است و همه موظفند كه به چشم امین به آن نگاه كنند» (بیانات در دیدار اعضای هیأت مركزی نظارت بر انتخابات مجلس، ۴ اسفند ۱۳۷۰) اعلام نظر آن شورای محترم در خصوص معرفی واجدین شرایط شرکت در انتخابات را فصل الخطاب دانسته؛ در این خصوص بر اصول زیر تاکید دارد.
۱- نظارت شورای نگهبان بر انتخابات و نیز بررسی و اظهارنظر درباره واجدین شرایط، حافظ اصول حاکمیت دینی از انحراف بوده و فرمایش رهبر معظم انقلاب مدظله العالی در این خصوص حجت است: «اگر ما در یك نظام، دستگاهی را فرض كنیم كه به شكل قانونی مانع از پدید آمدن انحراف میشود، آن دستگاه را باید واقعاً دستگاه بسیار مهم و حساسی شمرد و شورای نگهبان این گونه است.» (بیانات در دیدار اعضای شورای نگهبان، ۳ آبان ۱۳۷۱)
۲- طلاب، اساتید و کارکنان جامعهالزهرا علیهاالسلام ضمن شرکت پرشور در انتخابات ۲۸ خرداد و دعوت همه مردم عزیز به مشارکت گسترده، حضور در این آزمون ملی را لازمه اعتقاد راسخ به نظام اسلامی و التزام عملی به امر ولی میدانند: «هر کسی به نظام اسلامی اعتقاد دارد و در این اعتقاد صادق است، شرکت در انتخابات را وظیفه خودش میداند» (فرمایشات معظم له در تاریخ ۱۸/۱۲/۱۳۹۰)
۳- در این برهه، شناخت اصلح و رأی به او، مهمترین وظیفه ملی و مذهبی است که اقتدار حاکمیت دینی را فراهم آورده و زمینهساز ظهور منجی است. «انتخاب صحیح» ارکان حکومت دینی را بیش از پیش مستحکم میکند و ثمراتش سالها بر سرنوشت مردم تاثیرگذار است.
این مهم، در فرمایش مقام معظم رهبری مدظلهالعالی نیز اینگونه مورد تاکید قرار گرفته است: «آنچه كه در این فاصله و در این فرصت مهم است، این است كه مردم علاوه بر همت بر حضور، همت بر انتخابِ خوب هم داشته باشند. همان طور كه عرض كردیم، یك انتخاب خوب، یك انتخاب درست، نه فقط در طول چهار سال، گاهی در طول دهها سال تأثیراتش برای كشور باقی میماند. برای انتخابِ خوب باید فكر كرد، باید معیارها را شناخت ... اجمالاً معیار اصلی این است كه كسانی سر كار بیایند كه همتشان بر حفظ عزت و حركت كشور در جهت هدفهای انقلاب باشد. آنچه ما در این سالهای طولانی از خیرات و بركات به دست آوردهایم، به بركت هدفهای انقلاب بوده است؛ هر جائی كه ما كم آوردیم، عقب ماندیم، شكست خوردیم، به خاطر غفلت از هدفهای انقلاب اسلامی و هدفهای اسلامی بوده است. كسانی سرِ كار بیایند كه مصداق: «انّ الّذین قالوا ربّنا اللّه ثمّ استقاموا» باشند؛ اهل استقامت، اهل ایستادگی باشند؛ زرهی پولادین از یاد خدا و از توكل به خدا بر تن خودشان بپوشند و وارد میدان شوند.»( فرمایشات معظم له در تاریخ ۲۵/۲/۱۳۹۲)
۴- طلاب فرهیخته و بانوان دانشآموخته جامعه الزهرا سلاماللهعلیها با توجه به حدیث شریف نبوی عهد میبندند با تأمل در سخنان کاندیداهای محترم و سنجش اهداف و برنامههای ایشان، از سعی خود در شناخت اصلح و ادای وظیفه در شناساندن او به آحاد ملت، از هیچ تلاشی فروگذار نبوده و لحظهای درنگ نخواهند کرد؛
«مَنِ اسْتَعْمَلَ رَجُلًا مِنْ عِصَابَةٍ وَفِی تِلْكَ الْعِصَابَةِ مَنْ هُوَ أَرْضَى لِلَّهِ مِنْهُ فَقَدْ خَانَ اللَّهَ وخانَ رَسُولَهُ وخانَ الْمُؤْمِنِینَ» هرکس از میان گروهی، فردی را به کارگمارد در حالی که در میان آن گروه، شخص دیگری خداپسندتر از او وجود داشته باشد، به خدا خیانت کرده، به پیامبر او خیانت کرده و به مؤمنان خیانت کرده است. (مستدرک علی الصحیحین ج ۴ ص ۱۰۴)
سیده زهره برقعی
مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام
دهم خردادماه یکهزار و چهارصد هجری شمسی
نظرات