نشست طلاب جدید الورود با مدیرومسئولین مدرسه برگزار شد

5c76272447020-500x383

نشست طلاب جدید الورود با مدیر و مسئولین مدرسه صالحات همراه با اقامه نماز برگزارشد

در این مراسم مدیر مدرسه، ضمن خوش آمد گویی و تبریک سال تحصیلی جدید، به معرفی مدرسه و بیان اهداف وبرنامه ها ی آن پرداخت.

در ادامه سرکار خانم هاشمی، نماینده معاونت پژوهش ضمن بیان اهمیت و ضرورت پژوهش برای تدوین مقاله، تحقیق و پایان نامه به معرفی گروه های علمی پژوهشی، انجمن های علمی پژوهشی ،نشریات و کتابخانه  پرداخت.

ایشان همچنین به برگزاری دروه های تربیت مترجم،کارگاههای تخصصی مثل آموزش ورد ،نشست های علمی ،کرسی ترویجی و همایش ها مانند کتاب سال بانوان که مختص جامعه الزهرا که توسط معاونت

پژوهش برگزار می شود،  اشاره کرد.

در این جلسه سرکار خانم خیری معاونت تربیتی – فرهنگی مدرسه ضمن بیان اهمیت و جایگاه تربیت و توصیه به رعایت منزلت طلبگی به معرفی برنامه های تربیتی –فرهنگی مدرسه و آشنایی طلاب با امور تربیتی پرداخت.

در پایان سر کار خانم کریمی پور معاونت آموزشی مدرسه با تاکید بر آگاهی طلاب به آیین نامه آموزشی، به بیان برخی قوانین و ضوابط آموزشی ومعرفی طرح سنجش علمی ،مسابقه علمی کوثر و... پرداخت