مسابقه از آفتاب قم تا خورشید طوس

image_2019_7_16-8_17_20_142_bi6

مسابقه «از آفتاب قم تا خورشید طوس» ویژه طلاب مراکز و مدارس علمیه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

image_2019_7_8-8_12_56_769_3s5

ویژه طلاب مراکز و مدارس علمیه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام

مسابقه در دو بخش برگزار می­ شود. بخش اول ویژه ولادت کریمه اهل بیت، حضرت فاطمه معصومه علیها السلام  در دو بخش شامل:

1.نگارش متن علمی: پیرامون یکی از ابعاد شخصیّتی حضرت - علیها السلام - در بُعد بصیرت، ولایتمداری، مقام شفاعت، عبادت، عفاف، علم، کرامات، ویژگی­ های ممتاز حضرت معصومه از امام زادگان دیگر – علیهم السلام – و علل تجرّد حضرت - علیها السلام - ، نقش حضرت- علیها السلام – در عظمت یافتن شهر قم، برکات زیارت حضرت- علیها السلام – ، بررسی نکات مهم زیارتنامه حضرت- علیها السلام –

2.نگارش متن ادبی(شعر، دلنوشته، داستان، نمایشنامه و ...) با موضوع حضرت معصومه – علیها السلام - : مقام و شخصیت حضرت – علیها السلام - ، ارتباط قلبی و معنوی خودتان با حضرت – علیها السلام – و ...

بخش دوم  ویژه ولادت ثامن الحجج، حضرت علی­بن­موسی الرضا علیه السلام نیز در دو بخش می باشد:

1.ارائه کلیپ صوتی- تصویری، در مورد پیام امام رضا - علیه السلام - به شیعیان یا تطبیق و تحلیل یکی از پیام­ها با مسائل روز(متن پیام در کانال ارسال می­گردد)

2. خوشنویسی با مضمون احادیث رضوی با مراجعه به منابع دست اول.

نکاتی پیرامون مقاله:

مقالات باید تایپ شده باشد/ حداقل صفحات:10 صفحه A4 با خط میترا و فونت 14/ تعداد سطور: در هر صفحه21 سطر/ اندازه حاشیه­ها از هرطرف: 2 سانت/ نوشتار باید دارای چکیده، مقدمه، عناوین اصلی و فرعی، نتیجه، فهرست منابع و همچنین دارای ارجاعات(پانوشت یا پی نوشت و یا درون متنی) باشد/ حداقل منابع مورد استفاده: 15 منبع.

علاقمندان می­توانند احادیث منتخب(به دلخواه خود) را با خط درشت

(قلم نی و ماژیک، بصورت نستعلیق یا ... ) بر روی مقوای ابعاد 25*35

خوشنویسی نمایند.(در صورت شرکت در این بخش از  مسابقه و ارائه کار با کیفیت، هزینه کار انجام شده پرداخت خواهد شد.)

مهلت ارسال آثارتا پایان ماه ذی القعده(12 مرداد)  و مکان تحویل آثار دفتر فرهنگی – تربیتی مدرسه علمیه صالحات می باشد

به برگزیدگان مسابقه جوایزی اهداء خواهد شد.