از سوی دفتر بین الملل جامعه الزهرا(س)؛

نخستین نشست از سلسله نشست‌های بین المللی جامعه الزهرا(س) برگزار شد

سهیل اسعد

نخستین نشست از سلسله نشست‌های بین المللی با حضور آقای سهیل اسعد از سوی اداره ارتباطات دفتر بین الملل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، کارگروه ارتباطات و تعاملات بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در نظر دارد، به منظور ایجاد زمینه‌های ارتباطی در عرصه بین الملل و ارتقاء سطح تعاملات علمی و فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، سلسه‌نشست‌های ارتباطی را برگزار کند.

در اولین نشست از این طرح، جناب آقای سهیل اسعد مبلغ آرژانتینی و فعال عرصه بین الملل در خصوص ابعاد مختلف این موضوع سخن گفت.

این مبلغ آرژانتینی در ابتدا، مقدمه ای را با هدف شناخت بیشتر ارتباطات و با طرح چند سوال آغاز کرد و بیان داشت: هدف و فلسفه ارتباط با دنیا چیست؟ چرا باید ارتباط داشته باشیم؟ در چه قالب و هویتی باید ارتباط برقرارکرد؟ این‌ها سوالاتی است تا مسیر حرکت بیشتر و بهتر روشن شود و بر اساس آن برنامه ریزی ارتباطی در فضای جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها انجام شود.

اسعد افزود: شناخت ما از اقتضائات بین الملل مسیر حرکت و تعامل را واضح تر می‌کند و لازمه ارتباط با دنیا، اطلاع دقیق از فرهنگ کشورهای مختلف و افراد مختلف است.

وی خاطرنشان کرد: بی تردید نباید بر اساس احساسات و فهم خودمان با جهان تعامل کنیم، در این صورت ارتباط موفقی نخواهیم داشت. همان گونه که پیامبر گرامی اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله در ارتباط و نامه‌نگاری با هر یک از پادشاهان جهان، ادبیات و اقتضائات مخصوص به آنها را رعایت می‌فرمودند.

وی تصریح کرد: حضرت رسول اکرم صلّی‌الله‌علیه‌وآله‌وسلّم در تعامل با موذن خود بلال که اصالت آفریقایی داشتند و حرف سین را به جای حرف شین تلفظ می‌کردند و امکان تلفظ صحیح  کلمه اشهد را نداشتند، فرمودند سین بلال همان شین است؛ یعنی ایشان اقتضائات نژادهای مختلف را در نظر داشتند تا بتوانند ارتباط درست و هدفمندی در مسیر اهداف خود داشته باشند.

این مبلغ آرژانتینی تأکید کرد: ساختار بین المللی نیز یکی از اقتضائات بین الملل است. این ساختار شامل بودجه، برنامه‌ریزی و سازمان نفرات متخصص، نگاه بین المللی، مهارت و زبان می‌باشد.

وی اضافه کرد: تعیین اهداف بین المللی نیز یکی از اصول ارتباطات است، هرچه اهداف مشخص و واضح‌تر باشد، تحقق و دسترسی به آنها امکان‌پذیرتر خواهد بود.

وی در پایان، در نظر گرفتن شرایط و اقتضائات ارتباطات بین المللی را متناسب با فرهنگ‌ها و نژاد‌های مختلف در جهت تحقق اهداف، بسیار حائز اهمیت بر شمرد و دو سویه بودن ارتباط و تعامل را از علل مهم تداوم هر ارتباطی دانست.

آقای سهیل اسعد ضمن تاکید به بهره مندی از افراد در محیط، نسبت به در اختیار گذاشتن تجربیات و ظرفیت‌های خود در حوزه بین الملل به منظور ارتقاء سطح ارتباطات علمی و فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام آمادگی کرد.

تصویر خبر

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری:

نظرات

نظری هنوز ارسال نشده است

ارسال نظر

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

  • نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
  • دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
  • صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
  • کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۴۵