به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم دکتر سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلاماللهعلیها در نشست خبری با اصحاب رسانه استان قم که به مناسبت برگزاری چهارمین همایش کتاب سال بانوان در سالن جلسات مدیریت این مؤسسه علمی حوزوی برگزار شد، عنوان کرد: در روایتی از پیامبر گرامی اسلام صلّیاللهعلیهوآله آمده: «المؤمن إذا مات و ترک ورقة واحدة علیها علم تکون تلک الورقة یوم القیامة سترا فیما بینه و بین النار؛ هنگامی که مومنی از دنیا برود و ورقه ای از او باقی بماند که در آن علمی ثبت شده باشد ، این ورقه مانع و حائل بین او و آتش جهنم میشود» که این روایت عجیبی است.
نقش تمدن سازی بانوان از طریق پژوهش و تولید علم
مدیر جامعه الزهرا سلاماللهعلیها بیان داشت: هیچ مکتبی در دنیا نیست که همانند اسلام به علم اهمیت دهد و دین مبین اسلام، ارزش بسیار زیادی برای علم آموزی و انتشار علم قائل است.
خانم برقعی در ادامه با اشاره به کتابت علوم توسط بانوان و انتقال علوم از نسلی به نسل دیگر، تصریح کرد: امروز انقلاب اسلامی ایران، زمینه های رشد و پیشرفت علمی بانوان را در عرصههای مختلف ایجاد کرده و کتاب سال بانوان فرصت مناسبی برای نقش آفرینی علمی و پژوهشی بانوان است.
وی با تأکید بر اینکه باید برای پژوهشهای بانوان سرمایه گذاری کرد، اظهار داشت: نگاه اسلام به حقوق زن و خانواده، یک نگاه تمدنی و قابل ارائه در زمان حاضر است، بنابراین میزان توجه و ارزش گذاری ما برای پژوهش های بانوان در شکل گیری و توسعه تمدن اسلامی مؤثر است.
مدیر جامعه الزهرا سلاماللهعلیها در ادامه به برگزاری چهارمین دوره همایش کتاب سال بانوان اشاره کرد و افزود: هدف از برگزاری این همایش، حمایت از آثار پژوهشی بانوان، شناسایی ظرفیت پژوهشی و تقویت توان علمی آنان است که باعث میشود مشارکت پژوهشگران و واحدهای پژوهشی در تولید علم و گسترش مرزهای دانش افزایش پیدا کند و در این زمینه، همگرایی و هم افزایی به وجود آید.
خانم برقعی در پایان اظهار امیدواری کرد که این همایش با گردهمایی بانوان پژوهشگر و پژوهشگران عرصه زن و خانواده بتواند نقش تمدن ساز بانوان را در تولید و اشتراک علم در این زمینه ارتقا دهد.
نظرات