از سوی معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها؛

چهارمین جلسه نقد و تحلیل انیمیشن کودک و نوجوان برگزار می‌شود

نشست نقد و تحلیل انیمیشن

نمایش فیلم انیمیشن «درون و بیرون» ویژه فرزندان نوجوان طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به همراه جلسه نقد و تحلیل این انیمیشن ویژه مادران از سوی اداره خانواده برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، خانم معصومه شریفی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: چهارمین برنامه نقد و تحلیل انیمیشن‌های کودک و نوجوان با عنوان «درون و بیرون» ویژه فرزندان دختر و پسر نوجوان طلاب جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اظهار داشت: این انیمیشن همزمان با روز نوجوان به صورت آنلاین و مجازی روز پنجشنبه 10 آبان ساعت 15تا 17 نمایش داده می‌شود.

شریفی با اشاره به نمایش فیلم به همراه نقد و تحلیل آن، گفت: این برنامه با حضور خانم نیازمند، کارشناس امور رسانه و استاد تحلیلگر نقد و بررسی فیلم و انیمیشن به صورت برخط در بستر ادوبی کانکت از طریق لینک  http://online.jz.ac.ir/r3hzcg7f2ry1/ برگزار می‌شود.

وی یادآور شد: از مادران دعوت می‌شود به منظور آشنایی بیشتر با فضای فکری کودکان خویش، فرزندان خود را در این برنامه همراهی کنند.