لزوم ثبت نام طلاب جدیدالورود در سامانه مرکز خدمات حوزه‌های علمیه

632ec01e4f080

امکان ثبت نام و دریافت کد مرکز خدمات برای طلاب جدید الورود جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها فراهم شد.

به گزارش  روابط عمومی، خانم زهرا احسانی در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: در حال حاضر، دریافت کد مرکز خدمات حوزه‌های علمیه برای طلاب ورودی 1403 امکان پذیر شده است.

رئیس اداره امور رفاه و سلامت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: از آنجا که بهره‌مندی از تمام تسهیلات مرکز خدمات حوزه‌های علمیه و جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها منوط به تشکیل پرونده در مرکز خدمات است، لذا جهت استفاده از این تسهیلات به سایت سخا به نشانی  https://service.csis.ir مراجعه کنند.

احسانی اضافه کرد: کد مرکز خدمات حوزه‌های علمیه به مدت یک سال فعال است و طلابی که در سال‌های گذشته، کد مرکز خدمات حوزه‌های علمیه را دریافت کردند، هر سال باید این کد را از طریق سامانه سخا فعال کنند.

وی یادآور شد: بانوان طلبه قبل از ثبت نام در سامانه سخا ضروری است از تمام صفحات شناسنامه، کارت ملی، عکس سه در چهار، فیش حساب بانک ملی و عقدنامه (در صورت تأهل) اسکن گرفته و سپس برای ثبت نام اقدام کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشتر تمام روزهای هفته ساعت 7تا 14 با شماره ۳۲۱۱۲۱۵۵ تماس بگیرید

راهنمای تشکیل پرونده مرکز خدمات برای طلاب ایرانی

راهنمای تشکیل پرونده مرکز خدمات برای طلاب غیرایرانی