‌بازدید جمعی از رابطان خبری جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از خبرگزاری حوزه

بازدید از خبرگزاری حوزه  (2)

جمعی از کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها که به عنوان رابطان خبر با اداره کل روابط عمومی این مؤسسه همکاری دارند، از خبرگزاری حوزه بازدید و در کارگاه شیوه خبرنویسی و سوژه یابی شرکت کردند.

به گزارش روابط عمومی، سی نفر از کارمندان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها امروز (سه شنبه 24 مهر) از خبرگزاری حوزه بازدید کردند.

این کارمندان که به عنوان رابطان خبری با اداره کل روابط عمومی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها همکاری دارند، با فعالیت‌های خبرگزاری در عرصه‌های مختلف رسانه آشنا شدند.

کارمندان ضمن بازدید از خبرگزاری، در کارگاه آموزشی فنون خبر و سوژه یابی شرکت کردند.

قبل از آغاز کارگاه، حجت الاسلام والمسلمین رضا رستمی مسئول مرکز رسانه و فضای مجازی حوزه های علمیه و مدیرمسئول خبرگزاری حوزه در سخنانی به تبیین اهمیت حضور بانوان در فضای رسانه ای پرداخت.

در کارگاه آموزشی هم علی علیزاده مدرس دوره‌های خبرنگاری و سواد رسانه و دبیر خبر حوزه علمیه قم خبرگزاری حوزه به ارائه مباحثی پیرامون شاخص‌های ارزش‌گذاری رسانه‌ای رویدادها، مخاطب‌شناسی، سوژه‌یابی، سبک‌های خبری، تولید محتوا، و ... پرداخت.