کارگاه علمی مستحدثات فقه و حقوق خانواده

whate-is-Artificial-intelligence

بسم الله الرحمن الرحیم کارگاه_علمی موضوع: مستحدثات فقه و حقوق خانواده پژوهشگاه مطالعات اسلامی با همکاری معاونت پژوهش جامعة الزهراء (سلام الله علیها) برگزار شد استاد: آیت الله جواد حبیبی‌تبار (زید عزه) استاد حوزه علمیه و عضو هیئت علمی جامعة المصطفی (صلی الله علیه و آله و سلم)

بسم الله الرحمن الرحیم

پژوهشگاه مطالعات اسلامی با همکاری معاونت پژوهش جامعة الزهراء (سلام الله علیها) برگزار می‌کند:

کارگاه علمی با موضوع:  مستحدثات فقه و حقوق خانواده

زمان: جلسه اول:

سه‌شنبه ۱۴۰۳/۷/۲۴ ساعت ۸ الی ۹:۳۰

جلسه دوم: سه‌شنبه ۱۴۰۳/۸/۸

ساعت ۱۲:۳۰ الی ۱۴

مکان: جامعة الزهراء (سلام الله علیها)، ساختمان کتابخانه و پژوهشگاه مطالعات اسلامی، طبقه سوم

لینک شرکت در جلسه‌ی مجازی: http://onlineclass.jz.ac.ir/?bbb-room=pajohesh

رمز ورود(Password): 123456 #مستحدثات_فقه_و_حقوق_خانواده #معاونت_پژوهش #پژوهشگاه_مطالعات_اسلامی #استاد_آیت‌الله_جواد_حبیبی‌تبار