اعلام برگزیدگان هشتمین طرح مطالعاتی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا(س)

طرح تربیتی 8

اسامی برندگان هشتمین طرح مطالعاتی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی، خانم بنت الهدی افشاری نژاد در گفتگو با واحد خبر، عنوان کرد: هشتمین طرح مطالعاتی اداره کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در مرداد و شهریور۱۴۰۳ ویژه طلاب و کارمندان برگزار شد.

مدیر کل امور تربیتی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها افزود: کتاب «آداب زیارت» ویژه طلاب، کتاب «معجزه دست دادن» ویژه کارکنان آقا و بانو و کتاب (چهل حدیث زیارت امام حسین علیه السلام) به مناسبت ایام اربعین ویژه طلاب و کارکنان به عنوان هشتمین فراخوان مسابقه طرح مطالعاتی اداره کل امور تربیتی اعلام شد.

افشاری نژاد بیان داشت: در بخش طلاب، خانم ها لیلا رستمی طلبه سطح ۳، خانم معصومه سلطانی از طلاب بین الملل و در بخش کارکنان سرکارخانم سیده معصومه محمدی شیخ شعبانی، کارشناس امور دفتری پژوهشگاه حضرت معصومه سلام الله علیها به عنوان برگزیدگان این شماره معرفی شدند.
وی خاطرنشان کرد: برگزیدگان برای دریافت جایزه به اداره کل امور تربیتی واقع در معاونت آموزش و تربیت (جنب درخت نخل)، مراجعه کنند.