تجمع خودجوش طلاب مدرسه علمیه مومنات در سوگ شهادت سید حسن نصرالله

تجمع طلاب در پی شهادت سیدحسن نصرالله

طلاب مدرسه علمیه مومنات به صورت خودجوش به همراه جمعی از طلاب لبنانی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در پی شهادت سید مقاومت و مجاهد نستوه، سیدحسن نصرالله و جمعی از فرماندهان ارشد حزب الله در ساختمان شهید بهشتی ره تجمع کردند.

به گزارش روابط عمومی، اجتماع خودجوش و عزاداری طلاب مدرسه علمیه مومنات در پی شهادت علامه مجاهد دبیر کل حزب الله لبنان سیدحسن نصرالله توسط رژیم سفاک صهیونیستی  در ساختمان شهید بهشتی برگزار شد.

طلاب عزادار در سوگ شهادت سید مقاومت به سوگواری پرداختند.

تعدادی از طلاب لبنانی مدرسه علمیه مشکات نیز در این تجمع خودجوش حضور داشتند و طلاب ایرانی ضمن سر دادن شعارهای حماسی، بر حمایت و پشتیبانی قاطع از جبهه مقاومت و حزب الله لبنان تا نابودی رژیم کودک کش صهیونیستی تاکید کردند.

در پایان، بیانیه ای توسط یکی از طلاب بخش بین الملل در حمایت از جبهه مقاومت و ادامه راه شهدای مظلوم مقاومت قرائت شد.