دیدار مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با سفیر ایران در اندونزی

سفیر ایران در اندونزی

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و هیئت همراه در ضیافت شامی، میهمان سفیر ایران در اندونزی بودند.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی که برای شرکت در گردهمایی دانش آموختگان جنوب شرقی آسیا به تایلند و اندونزی سفر کرده است، با آقای محمد بروجردی سفیر ایران در اندونزی دیدار و گفتگو کرد.

در این ضیافت، آقای محمد بروجردی سفیر ایران در اندونزی ضمن خیرمقدم به مدیر و هیئت همراه، حضور ایشان در اندونزی را مغتنم و بسیار تأثیرگذار دانست.

سفیر ایران در اندونزی با اشاره به شهادت سیدحسن نصرالله و گرامیداشت یاد رئیس جمهور فقید آیت الله رئیسی، فضای اندونزی را ظرفیت بالایی برای فعالیت فرهنگی خواند و برای تعامل بیشتر با جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اعلام آمادگی کرد.

خانم برقعی هم ضمن قدردانی از سفیر ایران جهت تهیه مقدمات سفر هیئت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برای افزایش تعاملات به بیان نکاتی پرداخت.

سفیر ایران در اندونزی 2