بازدید مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و هیئت همراه از مدرسه مروارید علم

مدرسه مروارید علم

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و هیئت همراه از مدرسه مروارید علم بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و هیئت همراه از مدرسه مروارید علم در اندونزی بازدید کردند.

مدرسه مروارید علم، مدرسه دولتی است که دختران و پسران نوجوان شیعه و اهل سنت در آن پذیرش می‌شوند و علاوه بر منابع درسی مصوب، فعالیت‌های تربیتی و آداب اجتماعی جایگاه ویژه ای دارد.

این مدرسه توسط خانواده ای احداث شده و هزینه کودکان یتیم و کم‌بضاعت هم پرداخت می‌شود

دانش آموزان از جزایر مختلف اندونزی در خوابگاه آن حضور دارند. ادب و تواضع شاگردان بسیار بروز و ظهور داشت.

در این مدرسه، نماز جماعت به امامت حجت‌الاسلام والمسلمین بنکدار مدیر کل دفتر بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اقامه شد.