ادامه چهارمین گردهمایی دانش آموختگان در معهد یاپی شهر بانگیل

گردهمایی اندونزی2

دومین روز گردهمایی دانش آموختگان جنوب شرق آسیا در شهر بانگیل کشور اندونزی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، دومین روز گردهمایی دانش آموختگان جنوب شرق آسیا با حضور سرکار خانم سیده زهره برقعی مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و هیئت همراه در شهر بانگیل کشور اندونزی برگزار شد.

در این همایش که بیش از 30 دانش آموخته از منطقه بانگیل و جزایر اطراف شرکت کردند، خانم ربیعه العدویه ضمن خیر مقدم به مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها و هیئت همراه، ورود آنها به کشور اندونزی را برکت و امیدبخش دانست.

در این گردهمایی، خانم خدیجه محمدقاسمی رئیس اداره دانش آموختگان جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها ضمن تشریح اهداف گردهمایی به ارائه گزارشی از فعالیت‌های اداره دانش آموختگان پرداخت و در ادامه خانم معصومه اسماعیلی استاد جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برای شرکت کنندگان سخنرانی کرد.

مدیر جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در پایان از دانش آموختگان که در مسیر تحصیل علوم و معارف اسلامی گام برداشتند قدردانی و هدایایی به عنوان یادبود به آنها اعطا کرد.

گردهمایی اندونزی1