مدیر کل دفتر بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها تصریح کرد:

لزوم تقویت علم و معنویت در جوامع اسلامی

حجت الاسلام بنکدار مسجد المهدی تایلند

حجت‌الاسلام والمسلمین بنکدار با بیان اینکه علم و معنویت در جوامع اسلامی باید تقویت شود، گفت: برای نصرت امام زمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف باید علم و معنویت در جامعه گسترش یابد.

به گزارش روابط عمومی، حجت‌الاسلام والمسلمین حامد بنکدار در حاشیه حضور هیئت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها در تایلند جهت شرکت در چهارمین گردهمایی دانش آموختگان بین الملل در مسجد المهدی شهر نخان سی تمارات به سخنرانی پرداخت.

مدیر کل دفتر بین الملل جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با اشاره به آیه شریفه 26 سوره انفال، عنوان کرد: خداوند متعال، پیامبر گرامی اسلام صلّی‌الله‌علیه‌وآله را با نصرت خاص مؤمنان تأیید می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین بنکدار با بیان اینکه خداوند متعال به مؤمنان، اجازه یاری امام و پیامبر را داده است، گفت: هرچه علم و معنویت در جامعه اسلامی تقویت شود و ما توان علمی و معنوی خود را افزایش دهیم، قدرت نصرت امام زمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف بالاتر می‌رود و همه ما باید در تحقق این هدف بکوشیم.

حجت الاسلام بنکدار مسجد المهدی تایلند2