انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین جامعه الزهرا(س) و مدرسه دارالزهرا(س) تایلند

بازدید مدیر جامعه الزهرا از مدرسه الزهرا تایلند 8

در جریان بازدید خانم برقعی و هیئت همراه جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها از مدرسه دارالزهرا سلام‌الله‌علیها در تایلند، تفاهم‌نامه همکاری بین این دو مؤسسه منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی، سرکار خانم سیده زهره برقعی و هیئت همراه در حاشیه بازدید از مدرسه دارالزهرا سلام‌الله‌علیها در جنوب تایلند، تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

این مدرسه در شهر پاتالونگ واقع شده، مدرک این مدرسه مورد تایید و حمایت دولت تایلند است و از سن دبیرستان تا دروس آکادمیک و حوزوی را در کنار هم آموزش می‌دهد.

پس از استقبال گرم مسئولان، اساتید، طلاب و دانش آموزان از هیئت جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها، بازدید از مجموعه و گفتگوی دوطرفه، تفاهم‌نامه همکاری بین طرفین منعقد شد.

به موجب این تفاهم‌نامه، آموزش زبان فارسی، اعزام طلبه، دوره‌های کوتاه مدت، کارگاه‌های دانش افزایی و غیره به تفاهم دو طرف رسید.