تجلیل از مدیر مهد شکوفه های بهار در گردهمایی فعالان اربعین حسینی

گردهمایی فعالان اربعین

در گردهمایی فعالان اربعین از مدیر مهد شکوفه های بهار به عنوان فعال در عرصه موکب های مادر و کودک تجلیل شد.

به گزارش روابط عمومی، آیین گردهمایی فعالان اربعین حسینی، همزمان با سالروز شهادت امام حسن عسگری علیه‌السلام و در آستانه نهم ربیع الاول با هدف تجدید عهد با امام زمان عجّل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف، با حضور جمعی از خادمان و موکب‌داران اربعین حسینی سراسر کشور و به میزبانی مسجد مقدس جمکران برگزار شد.

در این گردهمایی، 7 نفر از فعالان اربعین به ارائه برنامه‌های اختصاصی خود پرداختند.

سرکار خانم فاطمه ازناوی مدیر مهدکودک شکوفه‌های بهار ضمن ارائه طرح شبکه مواکب مادر و کودک مهدا و تشریح اقدامات و دستاوردهای صورت گرفته در اربعین 1446، به تبیین ضرورت و اهمیت آن اشاره کرد.

در پایان مراسم، جمعی از فعالان و موکب داران اربعین تجلیل شدند.

خانم ازناوی مدیر مهدکودک شکوفه‌های بهار در این مراسم به عنوان فعال در عرصه مادر و کودک مورد تجلیل قرار گرفت.