درخواست مرخصی نیمسال اول 1403-1404

مرخصی

درخواست_مرخصی

زمان درخواست: ۱ مرداد الی ۲۵ شهریور

شیوه درخواست: سامانه مروارید-----مکاتبات اداری-----فرم های درخواستی ----- درخواست مرخصی

**تعداد مرخصی های مجاز:

***افزایش جمعیت: ۴مرخصی (بابت هر فرزندآوری از بارداری تا ۲ سالگی فرزند)

***تحصیلی مجاز : سطح۳: ۳ترم     سطح۲: ۴ترم

در صورت معادلسازی واحد‌های درسی، به تناسب از تعداد مرخصی تحصیلی مجاز کسر می شود. (به ازای هر ۴۷ واحد معادلسازی، ۱ مرخصی)

نکات مهم:

هنگام ثبت درخواست #مرخصی باید #ترم14031 را انتخاب کنید. در غیراین‌صورت درخواست شما اعمال نمی شود.

مدرک بارداری یا تصویر شناسنامه فرزند را قبل از ارسال درخواست از قسمت الصاق نامه پیوست کنید. نشان پیوست فقط در زمان ثبت درخواست قابل مشاهده است و بعد از ارسال، امکان پیوست مدارک وجود ندارد.بعد از ثبت درخواست حتما در قسمت مرحله نهایی دکمه #تایید_نهایی را بزنید. در غیراین‌صورت درخواست شما به آموزش نمی رسد.

ثبت و تایید هر درخواست مرخصی (افزایش جمعیت/تحصیلی)، فقط برای یک نیمسال معتبر است و در صورت تقاضا در ترم های بعد، باید درخواست جدید در همان ترم، ثبت شود.