دوفصلنامه تخصصی مطالعات تربیتی و روانشناختی خانواده به گام هشتم رسید

مطالعات تربیتی و روانشناختی خانواده

هشتمین دوفصلنامه تخصصی مطالعات تربیتی و روانشناختی خانواده به همت معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی،  دوفصلنامه تخصصی مطالعات تربیتی و روانشناختی خانواده به صاحب امتیازی جامعه الزهرا علیهاالسلام، مدیر مسئولی سرکار خانم زهره برقعی و  سردبیری حجت الاسلام حسین رضائیان بیلُندی منتشر می شود.

در شماره هشتم این نشریه شش مقاله با عناوین زیر به چاپ رسیده است:

1- پیش‌بینی مسئولیت‌پذیری فرزندان بر اساس ترتیب تولد و سبک‌های فرزندپروری والدین/ اعظم خلعتی، محمدصادق شجاعی، فاطمه سادات موسوی

2- خطاهای عاطفی در همسرگزینی/ شایسته اکبرزاده

3- نقش اعتیاد به بازی‌های رایانه‌ای در هویت‌زدایی و پرخاشگری نوجوانان/ محمدعلی همدانی، محمدمهدی عطاریان، زینب گودرزی

4- راهکارهای نهادینه‌سازی تربیت اعتقادی فرزندان با تأکید بر منابع اسلامی/ محدثه اعتباری و حسین مهدی‌زاده

5- نقش والدین در تربیت فرزند با تأکید بر نامه ۳۱ نهج‌البلاغه/ فهیمه جعفری، زهرا رضائیان

6- نقش تربیتی پدر در هویت‌یابی دختران/ معصومه نفیسی‌راد

اساتید و پژوهشگران می توانند مقالات علمی خود را از طریق سامانه نشریه به نشانی  https://mtr.jz.ac.ir  ارسال و جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن های 32112342-32112400 تماس حاصل فرمایید.