فرا خوان ثبت نام خادمیاران افتخاری تبلیغی – فرهنگی اعلام شد

خادمیار

علاقه مندان به تبیین مکتب شهید خدمت در قالب خادمیار مسجد مقدس جمکران می توانند تا 9 خرداد در این طرح ثبت نام کنند.

به گزارش روابط عمومی، معاونت تبلیغ و امور فرهنگی جامعة الزهرا سلام‌الله‌علیها با همکاری معاونت فرهنگی مسجد مقدس جمکران در راستای جهاد تبیین پیرامون مکتب شهید خدمت از مبلغان ساکن قم جهت عضویت در طرح «خادمیاری افتخاری تبلیغی و فرهنگی» دعوت به عمل می‌آورد.

بر اساس این اطلاعیه، مبلغان می بایست در بازه زمانی ۱۱ خرداد تا ۷ تیر ماه ۱۴۰۳ از طریق سخنرانی،  تشکیل حلقه های معرفتی ویژه بزرگسالان، حلقه های معرفتی ویژه نوجوانان، تبلیغ چهره به چهره، همکاری در برگزاری میز کودک، راویان انتظار (روایت مکتب شهید خدمت)، همکاری در موکب های فرهنگی طریق المهدی و ... به فعالیت بپردازند.

علاقه مندان می توانند تا ساعت ۸ صبح چهارشنبه ۹ خرداد ماه از طریق نشانی  http://forms.jz.ac.ir/f_159/  در این طرح ثبت نام کنند.

گفتنی است، این فراخوان ویژه مبلغان فعال در استان قم است.