سومین کارگاه آموزش روابط موثر زوجین برگزار می‌شود

کارگاه خانواده

سومین کارگاه آموزش روابط موثر زوجین ویژه مزدوجین فروردین سال 1402 تا فروردین سال 1403 برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با ایام ولادت امام رضا علیه السلام و حضرت معصومه علیهاالسلام سومین کارگاه آموزش روابط موثر زوجین به همت اداره امور خانواده طلاب با همکاری انجمن خانواده ویژه مزدوجین فروردین سال 1402 تا فروردین سال 1403 به همراه همسران ایشان برگزار می شود.

طلاب شرکت کننده در این کارگاه ضمن آشنا شدن با رموز دستیابی به زندگی خوب، خانواده متعالی و زمینه‌سازی فرزندپروری؛  زمینه تقویت و تحکیم بنیان خانواده خود را ایجاد می کنند. زوجین در بکارگیری مهارتهای شناختی و اخلاقی جهت هدایت خانواده در مسیر الهی توانمند می شوند.

این کارگاه روز چهارشنبه 26 اردیبهشت ماه از ساعت 15 تا 19 با اجرای برنامه های متنوع فرهنگی در جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار می شود.

علاقه مندان به شرکت در این کارگاه می توانند از 12 تا 18 اردیبهشت ماه از طریق نشانی http://forms.jz.ac.ir/f_245 ثبت نام کنند. شماره تماس 32112632 پاسخگوی سوالات ضروری علاقه مندان در ساعات اداری خواهد بود.