دستیار رئیس‌جمهور: اصلاح قوانین برای استیفای حقوق ذاتی بانوان ضروری است

b162d8a0-dfbf-4ee3-a27f-0d63e33c11b0

دستیار رئیس‌جمهور: اصلاح قوانین برای استیفای حقوق ذاتی بانوان ضروری است دستیار رئیس‌جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی با اشاره به نیاز جامعه کنونی به فرهنگ گفت و گو در جامعه گفت: اصلاح برخی قوانین به منظور استیفای حقوق ذاتی و فطری بانوان نیز از دیگر ضروریاتی است که باید پیگیری شود. به گزارش خبرنگار ایرنا، سکینه سادات پاد در نشستی با اساتید، مسئولان و فرهیختگان جامعه الزهرا(س) قم بیان کرد: اصلاح قوانین باید هرچه سریع تر صورت گیرد و وظیفه دولت شناسایی این حقوق و اجرایی کردن آن است و نباید در این زمینه مرتکب ترک فعل شود.

قم- ایرنا- دستیار رئیس‌جمهور در پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی با اشاره به نیاز جامعه کنونی به فرهنگ گفت و گو در جامعه گفت: اصلاح برخی قوانین به منظور استیفای حقوق ذاتی و فطری بانوان نیز از دیگر ضروریاتی است که باید پیگیری شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سکینه سادات پاد شامگاه چهارشنبه در نشستی با اساتید، مسئولان و فرهیختگان جامعه الزهرا(س) قم بیان کرد: اصلاح قوانین باید هرچه سریع تر صورت گیرد و وظیفه دولت شناسایی این حقوق و اجرایی کردن آن است و نباید در این زمینه مرتکب ترک فعل شود.

وی ادامه داد: حوزه های علمیه و دین شناسان نیز باید پشتیبانی علمی این قوانین را بر عهده بگیرند و دولت را در تأمین و تولید محتوا یاری کنند.

وی با اشاره به اینکه مطابق قانون اساسی هیچ تفاوتی در بسیاری از ساحات بین زن و مردم نباید باشد، افزود: نمی‌توان گفت حقوق اجتماعی زنان از مردان متفاوت است؛ در مقدمه قانون اساسی به یک رنج تاریخی اشاره شده، مبنی بر اینکه بانوان در رژیم گذشته مورد یک عقب‌ماندگی واقع شده و نتوانسته‌اند استعدادهای خود را به درستی شکوفا کنند.

پاد بیان کرد: در جمهوری اسلامی قرار است فرصتی برای جبران این عقب‌ماندگی فراهم شود.

دستیار رئیس‌جمهور اضافه کرد: در اصول متعدد قانوان اساسی احیای حقوق مادی و معنوی زنان قابل مشاهده است؛ در اصل بیستم آمده است که زن و مرد ودر بهره‌مندی از حقوق سیاسی، اجتماعی، فرهنگی اقتصادی به طور مساوی سهم دارند.

در این نشست که جمعی از اساتید رشته فقه و مبانی حقوق، مسئولین جامعه الزهرا و طلاب سطوح عالی شرکت داشتند گفتگو ها ، مسائل و مشکلات و راه های تبادل نظر میان دولت و حوزه مطرح شد.

مشکلات حقوقی بانوان از قبیل ترک فعل های مدیران میانی در امور پزشکی و بهداشت بانوان، سقط جنین، حجاب بیماران و مسئله جمعیت نیز از موارد دیگری بود که مورد بررسی قرار گرفت و در پایان مقرر شد با پیگیری دستیار ریاست جمهور، پیگیری شورای فقهی امور بانوان در دستور کار قرار گیرد.

حضور و سخنرانی در همایش مادران ائمه، همایش بانوان و مشاوران دستگاه های اجرایی، دیدار با خانواده زندانیان، نشست تخصصی با استادان جامعه الزهرا و نشست تخصصی با شماری از فرهیختگان حوزوی از جمله برنامه های سفر مسئول پیگیری حقوق و آزادی‌های اجتماعی به قم است.

 مشروح خبر

 https://irna.ir/xjPqPh

 به کانال ایرنا قم در ایتا بپیوندید:

 eitaa.com/joinchat/1551171723Cafad985226

 ٢٤ ساعته، اخبار را درقدیمی‌ترین خبرگزاری ایران دنبال کنید

مطالب مرتبط :

اشتراک گذاری:

نظرات

نظری هنوز ارسال نشده است

ارسال نظر

ارتباط با جامعة الزهرا(س)

  • نشانی: قم، سالاریه، بلوار بوعلی
  • مرکز تلفن: ۳۲۱۱۲۰۰۰
  • دورنگار: ۳۲۹۲۵۱۱۰
  • صندوق پستی: ۳۷۱۸۵۳۴۹۳
  • کد پستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۴۵