تمام مطالب

مِنَ المُؤمِنينَ رِجالٌ صَدَقوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَيهِ ۖ فَمِنهُم مَن قَضىٰ نَحبَهُ وَمِنهُم مَن يَنتَظِرُ ۖ وَما بَدَّلوا تَبديلًا

52061fdc-9a03-4af2-a80f-8f31d78992a5 در شب میلاد باسعادت ثامن الحجج حضرت علی بن موسی الرضا علیه آلاف تحیه و الثناء، خادم الرضا، رئیس جمهور محبوب، حضرت آیت الله رئیسی آسمانی شد.

«رئیسی عزیز خستگی نمی‌شناخت»

664b164a0c4f8 پیام تسلیت رهبر انقلاب اسلامی و اعلام عزای عمومی در پی درگذشت شهادت‌گونه رئیس‌جمهور و همراهان گرامی ایشان منتشر شد.

به همت اداره مطالعات و برنامه‌ریزی بین‌الملل انجام شد

راه‌اندازی کارگروه منطقه اروپا و آمریکا

کارگروه اروپا و آمریکا کارگروه منطقه اروپا و آمریکا با هدف بررسی و تأمین نیازها و اقتضائات خاص طلاب محترم این منطقه با حضور کارشناسان بین‌المللی راه‌اندازی شد.

معاونت تبلیغ و امورفرهنگی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

دوره فشرده کارورزی مدح و رثا

محرم-Recovered کارگاه فشرده مدح و رثا ویژه بانوان مبلغ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به صورت حضوری برگزار می‌شود.