تمام مطالب

گام اول رویداد

گام اول در گام اول رویداد تلاش میشود بر پایه بنیاد های نظری رها از ساختارهای پیش ساخته مطالعات اجتماعی جنسیت، علوم اسلامی را به زایندگی در شناسایی مساله جنسیت، تحریک کرده و محیط ذهنی طلاب و اندیشه ورزان حوزه علمیه را برای نظریه پردازی در این مسیر آماده سازیم.

ضرورت برگزاری رویداد

ضرورت ضرورت هشدار دهنده در این رویداد پژوهشی، تبیین همه جانبه و تحليل علمي مقابله با آسیب های اجتماعی بر اساس منابع و متون دینی است؛ و نه نادیده انگاشتن تفاوت های موجود میان زن و مرد. چراکه رسوخ اندیشه ها و ارزش های مدرنیته در لایه های مختلف فرهنگ کشور، مرزهای اندیشه ناب دینی و غیر دینی را چنان در هم آمیخته که خروج از این بحران، بدون تفکیک اصولی فرهنگ و آموزه های اسلامی از سایر مؤلفه های غیر دینی امکان پذیر نیست.

چشم انداز رویداد

چشم چشم انداز این رویداد، شناخت جامع و اصولی مبانی نظری فکر اسلامی و کارکرد آن در مواجهه با آسیب های اجتماعی بخصوص در حوزه زنان و دختران است؛ به گونه ای که دستاورد پژوهشی این رویداد، در واقع و نظام حکومتی، خط مشی سیاستگذاری های کلان، تدوین قوانین و تبیین اصول راهبردی در حوزه زنان و دختران قرار گیرد.

معرفی رویداد پژوهشی

معرفی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهراعلیهاالسلام با بهره گیری از ظرفیت اساتید، پژوهشگران و نخبگان پژوهشی در عرصه علوم دینی ضمن آغاز اجرای کلان پروژه علمی 5ساله، اقدام به شناسایی و تبیین بنیادهای فکر اسلامی و تحلیل بکارگیری آن در فرایند سیستمی اجرای قوانین با تمرکز بر حوزه زنان و دختران نموده است. گام اول این پروژه در سال 1401 و با هدف تئوری پردازی و اشباع نظری با عنوان «جنسیت و علوم اسلامی» برگزار می شود. متقاضیان همکاری علمی،اجرایی و ارائه ایده می توانند از طرق ذیل ارتباط بگیرند.

رویداد پژوهشی «جنسیت و علوم اسلامی»

برگزاری رویداد پژوهشی «جنسیت و علوم اسلامی

رویداد حجت‌الاسلام والمسلمین ابوالقاسم زاده از برگزاری رويداد پژوهشی پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها با موضوع «جنسيت و علوم اسلامی» خبر داد.

گزارش تصویری/ تشییع پیکر پاک شهید گمنام در نشست بصیرت افزایی طلاب جامعه الزهرا

تشییع شهید گمنام (4) طلاب و اساتید جامعه الزهرا علیهاالسلام پیش از ظهر امروز پیکر پاک شهید گمنام را از آموزشگاه امام رضا علیه السلام تا تالار بیداری اسلامی تشییع کردند و با سردادن شعارهای انقلابی، خواستار برخورد قاطع نیروهای نظامی و انتظامی و دستگاه قضا با عوامل و مسببان اغتشاشات اخیر شدند.

• کدپستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۵۱
  • پیام: ۵۰۰۰۱۷۱۷۱۸۱۸۱۹