تمام مطالب

در کارگاه «ایده پردازی پژوهشی فلسفه و کلام اسلامی» مطرح شد:

فلسفه حجاب را بر اساس مبانی فلسفی و عرفانی تبیین کنیم

مستقیمی 4 مستقیمی با بیان اینکه فنون ساده‌سازی، انگاره‌سازی و داستان‌نویسی را در انتقال ارزش‌های دینی بیاموزیم، گفت: آموزه‌های دینی را می‌توان با این فنون در میان قشر جامعه رسوب داده شود و فرهنگ شود که در این میان، رسانه‌ها، صدا وسیما و هنرمندان می‌توانند در انتقال ارزش‌ها و پیام‌ها به شما کمک کنند.

آیین گرامی داشت ۱۳۰ بانوی شهید استان قم برگزار می شود

آیین گرامی داشت ۱۳۰ بانوی شهید استان قم روز پنجشنبه ۵ آبان ماه در جامعه الزهرا علیهاالسلام برگزار می شود.

آیین گرامیداشت 130  بانوی شهید استان قم به گزارش روابط عمومی، کمیته امور بانوان کنگره ملی شهدای استان مراسم گرامیداشت ۱۳۰ بانوی شهید استان قم را به همراه تجلیل از مادران، همسران و‌ دختران شهدای گرانقدر برگزار می‌کند. این مراسم پنجشنبه پنجم آبان ۱۴۰۱ از ساعت ۹ تا ۱۱:۳۰ در تالار بیداری اسلامی جامعه‌الزهراء(س) برگزار می‌شود. کنگره ملی شهدای استان قم با استفاده از ظرفیت مجموعه‌ها و نهادهای مختلف استان تا به امروز برای شهدای قشرهای مختلف مراسم‌های جداگانه‌ای را برگزار کرده است. گفتنی است، مسئولیت کمیته امور بانوان کنگره ملی شهدای استان بر اساس مصوبه ستاد با مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام است.

پژوهشگر و مدرس حوزه و دانشگاه تصریح کرد:

مباحث جنسیتی باعث پویایی علم کلام خواهد شد/لزوم تدوین منظومه کامل و جامع جنسیتی در مباحث کلام اسلامی

استاد زینب تاجیک استاد تاجیک با بیان اینکه مباحث جنسیتی باعث پویایی علم کلام خواهد شد، بر لزوم تدوین منظومه کامل و جامع جنسیتی در مباحث کلام اسلامی تأکید کرد.

عضو هیئت علمی دانشگاه قم تصریح کرد:

لزوم راه اندازی رشته «جنسیت و فلسفه اسلامی» در حوزه و دانشگاه

استاد مستقیمی استاد مستقیمی با بیان اینکه ما هنوز در ابتدای راه افق‌گشایی نگاه فلسفی به جنسیت هستیم، بر لزوم راه اندازی رشته تحصیلی «جنسیت و فلسفه اسلامی» در حوزه و دانشگاه تأکید کرد.

• کدپستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۵۱
  • پیام: ۵۰۰۰۱۷۱۷۱۸۱۸۱۹