تمام مطالب

انتصاب مدیر سرای حضرت خدیجه(س)

معارفه خانم حسینی مدیر جامعه الزهرا علیهاالسلام در حکمی سرکار خانم حسینی را به سمت مدیر سرای حضرت خدیجه جامعه‌الزهرا علیهاالسلام منصوب کرد.

اداره کل تبلیغ برگزار می کند؛

کارگاه پاسخگویی به شبهات حوزه حکومت اسلامی

شبهات حکومت اسلامی کارگاه پاسخگویی به شبهات حوزه حکومت اسلامی، همراه با بررسی حوادث اخیر کشور از سوی اداره کل تبلیغ ویژه طلاب و مبلغان ساکن قم برگزار می شود.

درباره رویداد:

توجه به مسئله محوری و نگاه نقادانه

استاد ناهید طیبی سرکار خانم دکتر ناهید طیبی، مدیر دانشنامه زن مسلمان پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا(س) در این رویداد، برای اولین بار با نگاه نقادانه نه نقالانه به مسئله پژوهش و ایده ها پرداخته شد و جلسات به صورت مسئله محور برگزار گردید.

زندگی در امنیت و آرامش حق اولیه همه است

همتیان2 استاد اخلاق حوزه علمیه با اشاره به روایت «هر چه را برای خود می پسندی برای دیگران هم بپسند و هر چه را برای خود نمی پسندی برای دیگران هم نپسند» گفت: این روایت یکی از اصول و ارکان اخلاق است.

• کدپستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۵۱
  • پیام: ۵۰۰۰۱۷۱۷۱۸۱۸۱۹