تمام مطالب

با حضور اساتید و طلاب بسیجی جامعه‌الزهرا و حوزه‌های علمیه خواهران؛

همایش ملی «حوزویان بصیر» برگزار شد

بزرگداشت هفته بسیج (1) همایش ملی «حوزویان بصیر» با حضور اساتید و طلاب بسیجی جامعه‌الزهرا(س) و حوزه‌های علمیه خواهران و تجلیل از 4 استاد بسیجی خانواده شهید برگزار شد.

در مراسم بزرگداشت حجت الاسلام والمسلمین استاد جریان مطرح شد؛

چه کنیم تا نام نیک از ما به یادگار باقی بماند؟

عارفی نژاد استاد حوزه علمیه با اشاره به اینکه ساحت های وجودی ما انسان ها فکر، نیت و عمل است، بیان داشت: فکر خوب، نیت خوب و نیت خوب عمل خوب به بار می آورد.

مدیر کل امور اساتید جامعه‌الزهرا(س) تصریح کرد: خانم آصفی نظر از اساتید پیشکسوت حوزه بود

637c9eb18b477-500x290 خانم مقصودی با بیان اینکه خانم آصفی نظر نسبت به بیت المال واستفاده از آن بسیار محتاط بود، گفت: حاجیه خانم آصفی نظر که از سال ۱۳۵۶ به امر شهید آیت‌الله قدوسی(ره)، فعالیت خود را در عرصه تدریس آغاز کرد.

مسئول مرکز بسیج اساتید و نخبگان جامعه‌الزهرا(س) خبر داد:

برگزاری همایش ملی «حوزویان بصیر» در جامعه‌الزهرا(س)

همایش حوزویان بصیر 2 خانم حیدری مجد از برگزاری همایش ملی بصیرت افزایی با موضوع «حوزویان بصیر» با سخنرانی نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران و کاردار سابق سفارت ایران در لبنان در جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها خبر داد.

اهمیت ملی شدن صنعت پیام رسان ها از فناوری هسته ای و موشکی بیشتر است/ مافیای اقتصادی و جریان نفوذ مانع رشد پیامرسان های داخلی

نشست صمیمی مدیر با اساتید و طلاب خانم برقعی تالار بیداری مدیر موسسه فمتا با اشاره به استقبال گسترده مردم از پیام رسان های داخلی گفت: مافیای اقتصادی به دلیل سود سرشار و جریان نفوذ مانع رشد پیام رسان های داخلی می شوند.

• کدپستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۵۱
  • پیام: ۵۰۰۰۱۷۱۷۱۸۱۸۱۹