تمام مطالب

همایش کتاب سال بانوان گامی در مسیر نیل به تمدن نوین اسلامی است.

خانم برقعی خانم برقعی با بیان اینکه همایش کتاب سال بانوان زمینه ای برای رشد بانوان اهل قلم در عرصه‌های مختلف علمی است، گفت: همایش کتاب سال بانوان می‌کوشد گامی علمی در عرصه جهاد تبیین و ترویج نگرش انقلاب اسلامی پیرامون موضوع زن و خانواده بردارد.

پیش‌دفاع از رساله «بررسی تطبیقی تأثیر قواعد ادبی در تفسیر سوره نساء از منظر مجمع‌البیان و التحریر و التنویر»

638c2ae2ca778 جلسه پیش دفاع از رساله علمی سطح چهار با موضوع «بررسی تطبیقی تأثیر قواعد ادبی در تفسیر سوره نساء از منظر مجمع‌البیان و التحریر و التنویر» در جامعه‌الزهرا علیهاالسلام برگزار می‌شود.

پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا(س) برگزار کرد:

ارزیابی طرح ها و ایده های پژوهشی 1401

جلسه داوری طرح های پژوهشی پسا سطح 4 و ایده های پژوهشی رویداد 1404 (جنسیت و علوم اسلامی) گروه علمی پژوهشی تاریخ و سیره پژوهشگاه مطالعات اسلامی در تاریخ پنج‌شنبه 10/9/1401 برگزار شد.

پژوهشگاه مطالعات اسلامی جامعه الزهرا(س) برگزار کرد:

ارزیابی طرح ها و ایده های پژوهشی 1401

جلسه داوری طرح های پژوهشی پسا سطح 4 و ایده های پژوهشی رویداد 1404 (جنسیت و علوم اسلامی) گروه علمی پژوهشی تاریخ و سیره پژوهشگاه مطالعات اسلامی در تاریخ چهارشنبه 9/9/1401 برگزار شد.

• کدپستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۵۱
  • پیام: ۵۰۰۰۱۷۱۷۱۸۱۸۱۹