تمام مطالب

معاون تبلیغ و امور فرهنگی جامعه الزهرا(س):

نقش بانوان در قیام عاشورا تبیین و روشنگری بود/ الگوگیری از بانوان عاشورایی در عرصه جهاد تبیین

خانم معصومه شریفی معاون تبلیغ و امور فرهنگی خانم شریفی با بیان اینکه نقش بانوان در قیام عاشورا تبیین و روشنگری بود، گفت: واقعه عاشورا بزرگ‌ترین درس برای بانوان انقلابی است که با تأسی از بانوان عاشورایی یاد بگیریم چگونه مقاومت، استقامت و شهادت‌طلبی، کوتاه‌نیامدن در مقابل ظلم، امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر داشته باشیم.

اکنون بر ماست تا در برابر یزید زمان قیام کنیم ...

کربلا مدیر جامعه الزهرا در بیانیه ای با تسلیت ایام عاشورا و تاسوعای حسینی آورده است: حضرت سیدالشهدا علیه السلام و یاران باوفایش در مقابل کفر و نفاق و تزویر صف آرایی کردند و با اهدای خون خود پای نهال اسلام بزرگ ترین معامله هستی را با خدای خود رقم زدند، معامله ای که امام حسین علیه السلام را ثارالله و وجودش را کشتی نجات بشر کرد و سفره ای گسترانید به پهنای هستی تا هر کس بر اساس ظرفیتش از آن بهره ای ببرد.

ایام سوگواری عاشورای حسینی تسلیت باد

• کدپستی: ۳۷۱۶۹۱۶۶۵۱