تمام مطالب

تحصیلات عمومی جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌کند:

نشست معرفی کتاب «معجزه تربیت»

کتاب معجزه تربیت نشست معرفی کتاب 6 جلدی «معجزه تربیت» ویژه طلاب سطح ۲ جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها برگزار می‌شود.

به زودی اجرا می‌شود؛

طرح استقرار میزهای خدمت دبیرخانه گرامیداشت چهلمین سال تأسیس جامعه‌الزهرا(س)

photo10909329368 طرح استقرار میز خدمت به منظور اطلاع‌رسانی فعالیت‌های دبیرخانه گرامیداشت چهلمین سال تأسیس جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها به زودی در بخش‌ها و واحدهای مختلف جامعه الزهرا سلام‌الله‌علیها اجرا می‌شود.

اعلام فراخوان برنامه استعدادهای برتر کوثر

برنامه کوثر مدیر تحصیلات عمومی جامعه الزهرا علیهاالسلام گفت: طلاب با معدل بالای 18 و شرایط عمومی ذکر شده در دفترچه راهنما می توانند در برنامه استعدادهای برتر کوثر شرکت و از مزایای این طرح بهره مند شوند.

برگزاری دوره های تخصصی قرآنی ویژه طلاب جامعه الزهرا

دوره های تخصصی قرآن و حدیث معاون تبلیغ و امور فرهنگی از برگزاری دوره‌های «تخصصی» اداره قرآن و حدیث شامل دوره تربیت مربی قرآنی کودک، تربیت مربی روخوانی و روانخوانی و تربیت مربی حفظ برای طلاب جامعه الزهرا علیهاالسلام خبر داد.