مسابقه بزرگ آیا من محجبه هستم؟

اطلاعیه مسابقه آیا من محجبه هستم

به مناسبت سالروز میلاد پرخیر و برکت اسوه زنان عالم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها مسابقه بزرگ آیا من محجبه هستم؟ برگزار می شود

در این جزوه به بیان ضرورت حجاب و انواع حجاب پرداخته می شود.این جزوه شامل دستور العمل عفاف و حجاب جامعه الزهراء ( علیهاالسلام)واحکام فقهی حجاب می باشد.

این جزوه با نام دفترچه سعادت توسط دفتر تربیتی -فرهنگی تهیه شده است.

آیا من محجبه هستم

سوالات مسابقه آیا من محجبه هستم؟

پاسخنامه

مهلت تحویل پاسخنامه: دوشنبه 97/12/20 و اعلام نتایج و اهدای جوایز: 97/12/27 مصادف با سالروز  ولادت امام محمد تقی  - علیه السلام –است.

به چهارده نفر، به قید قرعه،به نیت 14 معصوم – علیه السلام –   که به  سؤالات، پاسخ صحیح دهند با اهدای جایزه تقدیرخواهد شد.

جزوه، سؤالات و برگه پاسخنامه مسابقه در کانال مدارس و مراکز و جامعه الزهرا – سلام الله علیها –بارگذاری شده است. در صورت تمایل به خرید یا امانت جزوه چاپ شده،  به دفتر تربیتی فرهنگی مدرسه علمیه صالحات، در طبقه چهارم ساختمان شهید بهشتی، ضلع ساختمان شهید مطهری و سایر دفاتر تربیتی فرهنگی مدارس و مراکز مراجعه نمایید.   تلفن تماس 32112412

اساتید محترم پاسخنامه ­های خود را به اتاق امور اساتید، در ساختمان شهید بهشتی، طبقه سوم، تحویل دهند.