جلسه هم اندیشی همکاران پژوهشگاه مطالعات اسلامی با رئیس پژوهشگاه جناب آقای دکتر ابوالقاسم زاده.

c9a9808d-0c43-44ed-a360-3c6bd818822c

بسم الله الرحمن الرحیم

اولین جلسه هم‌اندیشی و گردهمایی پژوهشگاه با حضور مدیر پژوهشگاه حجت الاسلام و المسلمین ابوالقاسم زاده، معاون و مدیران و کارمندان پژوهشگاه برگزار شد.

در ابتدای جلسه جناب آقای ابوالقاسم زاده ضمن تبریک اعیاد و ایام گذشته و قبولی طاعات و قدردانی از تلاش‌های خالصانه کارمندان پژوهشگاه در سال 1402، به اهمیت کار گروهی و علمی اشاره کردند و اظهار داشتند: در سال جدید عزم خود را جهت فعال سازی بیشتر واحدهای پژوهشگاه بکار خواهیم برد.

در این جلسه کارمندان پژوهشگاه برخی دغدغه‌ها و مسائل بخش خود را با مدیر پژوهشگاه مطرح کردند و خواستار حمایت و اتخاذ تصمیمات مثبت و سازنده بودند.